Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
židovski blagdan
Povratak na članak

Na Pesahu katolici, evangelici, pravoslavci i islamski muftija

- Pesah je prilika da se vratimo svojim korijenima i prisjetimo što smo bili, da obnovimo osjećaj kako je bilo Židovima u ropstvu, da jedemo hranu koju su oni jeli - rekao je rabin dr. Kotel Da Don.

Komentari 5

AU
autoritet
22:08 29.03.2010.

Lijepo je vidjeti da se se manjinska zajednica dobro osjeća. Ipak, zanima me zašto Večernji i ovaj Pavičić o svim vjerskim zajednicama pišu korektno i odmjereno a samo protiv Katoličke crkve sikću non-stop.

VL
PI
pistaljka
23:52 29.03.2010.

Zašto je proslava bila u hotelu, umjesto u običajenim privatnim prostorijama židovske zajednice? Ovi naši vrli beskičmenjaci novinari samo znaju srati u svom vlastitom dvorištu i na svoje, dok se klanjaju onome što je tuđe, jer goyim su uvijek bila stoka - i to ona sitnog zuba - prema svetom židovskom nauku!

VL
OB
-obrisani-
01:22 30.03.2010.

Zidovi su osvojili amerikance i poslali ih u rat,Sada smo im mi na udaru a iz dana u dan samo se blati katolicka crkva a pogotovo u Slobodnoj Dalmaciji to je za povratit sta pisu .sve traze zamo da je oblate a ovdje promoviraju Zidovsku vjeru itd Hrvatska im smeta u EU radi velikog broja vjernika Trbamo vjerovat u tehnologiju ona nam donosi dobro haha

VL
PA
Parsifal
16:18 30.03.2010.

E baš sam sretan što nisam židov:))). Ima li šanse da opet pođete u egipat.;).

VL
OB
-obrisani-
19:13 30.03.2010.

Niste odavna pisali protiv katolicke crkve i malo pedofilij inkvizicije itd .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.