Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samoubojstvo?

Na parkiralištu na autocesti A3 pronađen mrtav 47-godišnjak

policija
Arhiva VL
18.03.2010.
u 11:54

Istraga je u tijeku, a točan uzrok smrti znat će se nakon obdukcije. Obitelj je 24 sata ranije prijavila njegov nestanak.

SLAVONSKI BROD - Tijekom redovita nadzora na slavonskobrodskoj dionici autoceste Zagreb - Lipovac, policijska je ophodnja na kamionskom parkiralištu, sjeverno od motela Sredanci, u srijedu popodne oko 17 sati pronašla u osobnom automobilu škoda octavia slavonskobrodskih registarskih oznaka beživotno tijelo 47-godišnjeg muškarca. Očevidom je utvrđeno da je riječ o Antunu Vesingeru iz sela Gundiinaca u istočnom dijelu Brodsko-posavske županije.

Prema riječima županijskog državnog odvjetnika Stjepan Haramusteka, koji je zajedno s istražnim sucem Mirkom Svirčevićem obavio očevid na mjestu dođaja, sve indicije zasad upućuju na to da se najvjerojatnije radi o samubojstvu jer je unutrašnjost automobila u trenutku otvaranja bila ispunjena gustim crnim dimom i nagorjelim dijelovima plastike, a dim je kuljao iz kanistra s benzinom.

- Obdukcjom na Odjelu patologije utvrdit će se stvarni uzrok smrti, ali je nepobitno da se radi o osobi čiji je nestanak njegova obitelj prijavila 24 sata prije nego što je pronađen na parkiralištu. Što je povod i motiv tome događaju, utvrdit ćemo istragom - rekao je županijski državni odvjetnik Stjepan Haramustek.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije