Naslovnica Vijesti Hrvatska

Na osobni zahtjev razriješena pomoćnica ministra gospodarstva

Ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat imenovan je novim supredsjedateljem Zajedničkoga gospodarskog odbora Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Turske te novim supredsjedateljem Zajedničkoga povjerenstva za gospodarsku suradnju između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Ukrajine
10. listopada 2019. u 15:10 4 komentara 1277 prikaza
Andrej Plenković i ministri na sjednici Vlade
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/5

Na zatvorenome dijelu sjednice Vlada je danas, na osobni zahtjev, razriješila pomoćnicu ministra gospodarstva, poduzetništva i obrta Ivanu Soić.

Novi blagdani i spomendani Sjednica Vlade Plenković predstavio nove blagdane, evo što se mijenja

S danom 14. studenoga, Vlada je izmijenila Odluku o imenovanju Vijeća za regionalni razvoj tako da je novim zamjenikom predsjednika Vijeća imenovala ministra regionalnog razvoja i fondova EU Marka Pavića te ministricu poljoprivrede Mariju Vučković novom članicom, a Zdravka Tušeka zamjenikom članice.

Ostalim članicama i članovima istoga Vijeća imenovani su ministar financija Zdravko Marić, ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Vesna Bedeković, ministar uprave Ivan Malenica te ministar rada i mirovinskog sustava Josip Aladrović.

Ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat imenovan je novim supredsjedateljem Zajedničkoga gospodarskog odbora Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Turske te novim supredsjedateljem Zajedničkoga povjerenstva za gospodarsku suradnju između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Ukrajine.

VIDEO Plenković o Šuici, Milanoviću, Pupovcu, putu u Helsinki...

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
 • luksa:

  Reforma je napravljena!!! Reforma praznika.

 • IvoDivo:

  Horvat je jedano od najboljih ministara i treba imati oko sebe ljude koji ga mogu pratiti. zato je doboro da se makne što nije sposobno za zadaće i izazove.

 • Avatar Niškorist
  Niškorist:

  Napuštaju brod koji tone ?