Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlada

Na osobni zahtjev razriješena pomoćnica ministra gospodarstva

Andrej Plenković i ministri na sjednici Vlade
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
10.10.2019.
u 15:10

Ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat imenovan je novim supredsjedateljem Zajedničkoga gospodarskog odbora Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Turske te novim supredsjedateljem Zajedničkoga povjerenstva za gospodarsku suradnju između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Ukrajine

Na zatvorenome dijelu sjednice Vlada je danas, na osobni zahtjev, razriješila pomoćnicu ministra gospodarstva, poduzetništva i obrta Ivanu Soić.

S danom 14. studenoga, Vlada je izmijenila Odluku o imenovanju Vijeća za regionalni razvoj tako da je novim zamjenikom predsjednika Vijeća imenovala ministra regionalnog razvoja i fondova EU Marka Pavića te ministricu poljoprivrede Mariju Vučković novom članicom, a Zdravka Tušeka zamjenikom članice.

Ostalim članicama i članovima istoga Vijeća imenovani su ministar financija Zdravko Marić, ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Vesna Bedeković, ministar uprave Ivan Malenica te ministar rada i mirovinskog sustava Josip Aladrović.

Ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat imenovan je novim supredsjedateljem Zajedničkoga gospodarskog odbora Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Turske te novim supredsjedateljem Zajedničkoga povjerenstva za gospodarsku suradnju između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Ukrajine.

VIDEO Plenković o Šuici, Milanoviću, Pupovcu, putu u Helsinki...

Ključne riječi

Komentara 3

LU
luksa
16:45 10.10.2019.

Reforma je napravljena!!! Reforma praznika.

IV
IvoDivo
16:01 10.10.2019.

Horvat je jedano od najboljih ministara i treba imati oko sebe ljude koji ga mogu pratiti. zato je doboro da se makne što nije sposobno za zadaće i izazove.

Avatar Niškorist
Niškorist
17:53 10.10.2019.

Napuštaju brod koji tone ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije