Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poticaji
Povratak na članak

Na oranicama trava, a na pašnjacima manje grla od prijavljenih

Ministarstvo poljoprivrede kontrole u pravilu provodi prije isplate potpora tijekom vegetacijske sezone, a ako se ne poštuju obveze, korisniku se umanjuje traženi iznos potpore

Komentari 3

LA
Lanaz
14:25 07.01.2019.

Govorim iz iskustva. Dođe mi u kontrolu poslije 1.11.i traži da mu pokažem djetelinu lucernu. Pao Mraz, lucerna ima korijen, on ne razumije, slika i skine poticaj jer nema trave. Ja nemam velike parcele i ništa ne mijenjam samo plodored, a krava imala pobačaj zbog državnog cjepiva obavezno i nitko ne pita gdje je tele! Njihova kontrola iz kancelarije nije objektivna!

VL
RP
rpzagreb
13:43 07.01.2019.

Odgovornost trošenja javnog novca i kontrole su im na zavidnoj razini ! Ili možda daju poticaje svojim glasačima.

VL
VI
VisAVis2
14:01 07.01.2019.

Ništa to ministarstvo ne radi doli što pere i dijeli pare s (krupnim) korisnicima! Po Visu se i dan danas slobodno šetaju i nove projekte ugovaraju likovi koji su potegli potpore za tisuće i tisuće nasada višanja od čega na terenu ni jedne višnjice, a da o tisuća malsina ne govorim, NEMA (ali potpora ima, ali isplata za “kapitalna ulaganja” ima, ali korupcije od lokale pa do ministarstva - ima izd itd ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.