Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Općina Kravarsko
Povratak na članak

Na okućnici obiteljske kuće smiju biti tri, a u stanovima samo jedan pas

Općinskom odlukom brnjica u šetnji propisana je za opasne pse, ali se mimo Pravilnika tu navode i pasmine koje su "zbog svojih urođenih svojstava i agresivnog instinkta opasne za sigurnost ljudi"

Komentari 7

DU
Deleted user
21:50 27.04.2018.

Samo jedan u stanu!to je premalo u današnje vrijeme.bar tri minimum.mozda ograničiti veličinom,npr jedan veličine manjeg teleta i dva pekinezera

VL
DU
Deleted user
21:11 27.04.2018.

Jbala ih urodjena svojstva. Da mi je znati jos kako ce propisivati ljudima sto ce i kako ce na svom privatnom posjedu.

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
20:28 27.04.2018.

Zanima me kakvu će odluku donijeti tako pametni općinari u Kravarskom kada ih neko tuži te očekivano dobije tužbu i masnu odštetu.

VL
WI
WIRRULINA
12:44 11.05.2018.

A jel dvorište privatne kuče privatno vlasništvo? To je odprilike ko i pokušaj prije koju godinu da se u autu nesmije pušiti. Drugo je javna površina ali tu razno razne šuše i papci pokušavaju nametnuti svoju volju. Neka mi plačaju režije, neka me hrane te iste šuše i papci koji donose razno razne zakone koji nemaju veze sa zdravom pameti, a da ne govorimo o ograničavanju ljudske slobode i prava životinja (jer ako ih je kod neke obitelji više od 3 psa šta čemo sljedečega eutanizirati jer se to tamo nekoj šuši i papku ne dopada). Majo sveta koji idioti su na nekim bitnim radnim mjestima.

VL
SV
svesemože
20:33 27.04.2018.

Reći će da nisu znali Zakone i pravilnike. Kad to na sudu prolazi veterinarskom inspektoru, zašto ne bi onda i nekom općinskom vijećniku?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.