Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traže poticaje
Povratak na članak

Na obljetnicu seljačke bune poljoprivrednici blokirali ceste

Seljaci traže isplatu zaostalih poticaja iz 2011. i 2012. te oslobađanje plaćanja vodnog i komunalnog doprinosa

Komentari 4

Avatar Niškorist
Niškorist
17:56 11.02.2013.

Traže Matiju Gupca ?

VL
IN
intellegens
17:58 11.02.2013.

Hoce poticaje, zele legalizirati bespravno sagradene objekte za jednu kunu, ne zele placati vodu, ne zele placati komunalije, ne zele placati porez kuda sve ovo vodi ? Na kraju ce reci da ne zele vratiti ni kredite novac koji suu im banke posudile.

VL
TA
taxy666
18:09 11.02.2013.

Ogromnu podršku imate i nedajte se slomiti. 15.02. ce veliki prosvjed biti. Idemo se udružiti. Dosta je ovih prodanih duša što pune trbuhe na balovima za Slavoniju (izvode dame svoje na večeru, iako mislim da bi bilo bolje da ih se provoza do Sibinja hehehehehe), no vidim po forumima prava buna se tek sprema (neke čekaju i EU) Čuvajte jedni druge. Malo sam si dao truda i proučio, cijenu svega su digli na 200% a najmanje proizvođaču. Najmanje radniku. Moja prva i osnovna za prosvjed je UZELI SU SVIMA SAMO NE NJIMA!!!! Ajmooooo (citiram Mamića) hehehehehe a Ministra nakon izjave bliskih mu suradnica ne mogu očima gledati...

VL
BI
bistrado
18:13 11.02.2013.

Živim u malom selu na istoku Slavonije i svaki dan gledam ogromne kuće uređene po vrlo visokim standardima, skupe automobile (redovito više od jednog po kućanstvu)i ostala čuda tih siromaha koji nemaju za legalizaciju isto tako ogromnih objekata-a o vrijednosti mehanizacije da ni ne nabrajam-pa hoće li to siromaštvo već jednom neko pokazati. Možda je najbolje da im nezaposleni i oni koji rade bez plaće ili žive od minimalca pomognu da prežive. Kako ih nije sram!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.