Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEŠKI MILIJARDER

Na njemačkoj autocesti vozio čak 417 km/h, ostavio i poruku: 'Želim vam ugodan dan'

Youtube
19.01.2022.
u 17:06

Passer se inače prema Forbesovoj listi nalazi na 33. mjestu najbogatijih Čeha s imovinom vrijednom više od tri milijarde kuna

Češki milijarder Radim Passer (58) podijelio je na svom YouTube kanalu testiranje svog Bugatti Chirona s kojim je na njemačkoj autocesti postigao brzinu od čak 417 km/h. 

Luksuznu jurilicu testirao je na autocesti A2 između Berlina i Hannovera, a na stražnjoj strani auta postavio je i poruku 'Želim vam ugodan dan', prenosi Fenix Magazin

Na snimci koju je objavio na YouTubeu vidi se i prikaz brzinomjera te GPS podaci, a na snimci su vidjivi i automobili koje je Passer u Chironu s lakoćom pretekao

'Test vožnju' je komentirao i prometni stručnjak Roman Budský koji je kazao kako je automobil predstavljao veliku opasnost

-  Pri takvoj brzini i mala neravnina na cesti može odbaciti automobil, a vi na otvorenoj cesti nikad ne znate što je ispred vas - kazao je. 

Passer se inače prema Forbesovoj listi nalazi na 33. mjestu najbogatijih Čeha s imovinom vrijednom više od tri milijarde kuna. 

>> VIDEO Splićanka koju je Periš posljednju zvao: 'Žao mi je što se nisam javila...'

Komentara 20

Avatar Behemot
Behemot
22:46 19.01.2022.

Bez obzira što nema ograničenja na brzinu, i što su autobahnovi građeni kvalitetno (autocesta u Njemačkoj leži na dodatnoj betonskoj ploči debljine pola metra) svi imalo odgovorniji vozači za brzine preko 250 km/h koriste pistu. Nürburgring se iznajmljuje za građanstvo po nekim smiješnim ciframa tipa 25 eura sat, pa ti brate tamo vozi ako treba i 500 km/h.

DU
Deleted user
20:31 19.01.2022.

Vrlo lijep dokaz i prikaz da ne treba biti nimalo pametan za postati milijarder. Samo trebaš imati sreće kad riskiraš.

FR
Franko777
20:10 19.01.2022.

Moras biti dobro udaren i glavu da ovo napravis! Mozes čovječe što hoćeš ali ne znaš do kad ćeš....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije