Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAT NA POMOLU

Njemačka u središtu sukoba, spominje se i Dodik: 'Spremni smo platiti visoku cijenu, prijetnje su ozbiljne'

19.01.2022.
u 16:28

- Situacija je vrlo ozbiljna. Pokreti ruske vojske na ukrajinskoj granici ne mogu se zanemariti. Veliki su i prijetnja suverenosti Ukrajine. I zato se sve mora učiniti kako bi se izbjegla vojna eskalacija - rekao je Scholz izbjegavajući odgovor na pitanje smatra li i dalje da je plinovod samo privatni ekonomski projekt bez političkih dimenzija rekavši tek kako bi Rusija platila visoku cijenu da napadne Ukrajinu.Tako se i Annalena Baerbock u Kijevu našla na udaru neugodnih pitanja: zašto Njemačka nije pristala na isporuku protuzračnih sustava i drugog oružja Kijevu.

Ključne riječi

Komentara 37

Avatar horuk
horuk
16:59 19.01.2022.

Rusi okupiraju brutalnom bezobzirnom silom. Njemci preko svojih lijevih institucija. Meni ne trebaju ni jedni ni drugi.

Avatar nekakav
nekakav
18:00 19.01.2022.

Zašto svaki dan ne izbacujete naslove kako će engleska platiti visoku cijenu ako nastavi blokirati francuske ribare? Ili da će zagreb platiti visoku cijenu ako hajduk ne bude prvak? Jel vama jasna pozadina ovih članaka? Amer istovari brdo vojske na ruskoj granici, i to je ok. Rus izvede vojnu vježbu u svojoj zemlji, to je provokacija, i odmah priprema za napad. Kakav okupirani krim, tamo je bio referendum po svim pravilima un-a. Rusi nisu ni tražili priznanje, ne treba im. Oni koji su priznali kosovo znaju analogiju. Zašto nema osude američkih akcija, izazivanja? Tko kome dovozi vojsku pod prozor? Tko ima korist od ovih bubnjeva? Tko prodaje velike količine oružja ukrajini? Zašto ukrajina nije uspunila ni jednu obvezu minska 1 i 2? Jel uopće znate što mora napraviti?

Avatar Svrab
Svrab
19:27 19.01.2022.

Bolje da ne diraju Ruse jer dolazi zima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?