Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa gesta

Na neke stvari teško je ostati ravnodušan: Takva je i ova poruka nepoznatog autora

Poruka na staklu
Prometne zgode i nezgode
04.08.2022.
u 15:12

Ponekad nam je život toliko brz da i ne promatramo svijet oko sebe, ali samo mala lijepa gesta može naš dan, pa čak i tjedan napraviti značajno boljim.

U današnje vrijeme ljudi uobičajeno samo žure i jure zbog puno obaveza da se i ne osvrću na druge oko sebe, a kamoli da imaju vremena za njih. Srećom to nije baš uvijek tako, pa nas sve zajedno svako toliko oduševi poneka lijepa gesta, koja do nas dođe uglavnom zahvaljujući društvenim mrežama. Takve lijepe, sitne stvari mogu nam uljepšati dan, pa čak i tjedan, bez obzira je li se gesta odnosila izravno na nas ili na nekog drugog. 

Jedna od takvih je i poruka ostavljena na vjetrobranskom staklu automobila, a čija je fotografija objavljena na stranici 'Prometne zgode i nezgode'

'Kontrolor je krenuo napisati vam kaznu, pa sam vam uplatio SMS-om još dva sata parkinga (do 12:10). Kada se nađete u mojoj situaciji pomozite i vi nekome da mu ne naplate kaznu'', pisalo je na poruci. 

Vjerujemo da je osobi koja je dobila poruku i osjetila vrijednost ove lijepe geste, ta ista ostavila toplinu oko srca, a osobi koja je poruku ostavila u Osijeku, kako piše u objavi, možemo samo reći: ''Svaka čast!''

 

Komentara 2

RA
razvaljuje
10:35 06.08.2022.

Ako sprasis kontroloru metak medju rogove, dugorocno rijesis problem pljackanja. U sucaju zamjene kontrolora sa drugim, ponovis postupak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije