Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUTOVANJA, POKLONI...

Na nagradnim igrama osvojili skoro 90.000 eura pa otkrili kako: 'Imamo puno zanimljivih priča'

pixabay
17.03.2024.
u 04:03

Par je išao na sedam dana i u Norvešku, dobili su besplatno preuređenje vrsta, ali i dijamant u vrijednosti od 4.600 eura koje je podijelio Smirnoff

Par iz Ujedinjenog Kraljevstva tri je godine sudjelovao u čak 50 nagradnih igara dnevno i dosad osvojio nagrada u vrijednosti od skoro čak 90.000 eura. Kazzy Minton (63) i njen suprug Lee (56) otkrili su za Daily Mail na koji su način najbolje dolazili do nagrada koje su uključivale skupa putovanja, posjete nogometnim stadiumima, pa čak i jedan dijamant u vrijednosti od više od 4.500 eura. 

Par je nedavno došao iz putovanja u Maroko nakon što im je u nagradnoj igri bio plaćen put, a dobili su godišnju zalihu slatkiša Swizzles. Najbolja vrsta nagradnih igara im je, objasnili su, one u kojima moraš biti kreativan, a ovu su dobili nakon što si je Lee, inače tattoo majstor, istetovirao logo Swizzlesa na nogu jer su natjecatelji morali pokazati koliko vode te slatkiše.

- Prvotno sam bio užasnut, a onda se nisam prestao smijati - objasnio je. Zbog svoje umjetničke ruke, par je tako prošle godine dobio i nagradu Corone nakon što je Lee naslikao limenku pića. Za to su imali priliku besplatno posjetiti otok Corona kod Kolumbije.

Od drugih zanimljivih situacija, par je išao na sedam dana i u Norvešku, dobili su besplatno preuređenje vrsta, ali i dijamant u vrijednosti od 4.600 eura koje je podijelio Smirnoff. Iako je zabavno osvajati nagrade, par je otkrio kako već od jutra traži nagradne igre svakoga dana, a ponekad i mijenja njihovu listu za kupovinu.

POVEZANI ČLANCI:

- Ako je natjecanje za Coca Colu ili Pepsi, onda ćemo to piti. Trenutno je u tijeku nagradna igra za Lindt tako da će za Uskrs svi dobiti čokoladnog zeca. Ove tri godine su bile zanimljive i imamo jako puno dobrih priča za ispričati. Nisam tužna kad ne osvojimo u igri, ali sam zahvalna kad osvojimo nešto. Uvijek se i zahvalim - objasnila je Kazzy. 

>> FOTOGALERIJA Ovo je jedini dvokatni most u Hrvatskoj i jedini koji na sebi ima kipove

1/14

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije