Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
započinju s radom
Povratak na članak

Na nacionalnoj demografskoj strategiji, petoj u zemlji, radi 16 stručnjaka

Hoće li i peta strategija doživjeti sudbinu preostale četiri koje nisu zaživjele, vrijeme će pokazati.

Komentari 4

RO
Ronan
06:25 20.04.2018.

Razmnožavati će se sav onaj polupismeni Balkanski šljam koji se je dohebo u Hrvatsku,a mladi Hrvatski intelektualni potencijal već sada gradi svoju sreću diljem svijeta!!!

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
21:50 19.04.2018.

Dajte mladima posao, dobru placu i nitko nece odlaziti, udavat ce se, zeniti i praviti djecu. Dokle god je u Hrvatskoj najveci problem IK, gay brak i takve gluuposti, nece tu biti srece.

VL
DU
Deleted user
23:19 19.04.2018.

Jedni je sigurno da će ti stručnjacu staviti ljepu svotu novca u svoj džep i baš ih briga hoće li zaživjeti,jer da nije tako nebi ovo bila već 5 strategija.

VL
AD
adrad
20:21 19.04.2018.

Bilo bi učinkovitije da na tome radi nekoliko stotina tisuća muško ženskih parova.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.