Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKINULI IM LINIJU
Povratak na članak

Na Mljetu putnike zbog prosvjeda prebacivali preko ograde broda

Tvrtka Kapetan Luka je nakon samo desetak dana od uvođenja ukinula liniju iz Splita prema Mljetu

Komentari 5

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
01:21 26.06.2017.

Koncesionari nisu socijalna sluzba. Postoji minimum popunjenosti trajekata/brodova/aviona itd. za rentabilno poslovanje. Ako Mljet nema dovoljno putnika, onda grad Mljet mora platiti za broj putnika koji fali do tog minimuma. Na primjer, grad Portland (OR) dotira Lufthansu (sada Condor, sestrinskusku avio-firmu Lufthanse) do minimalne popunjenosti (ako je portebno) da bi avio-prijevoznik odrzavao dnevnu vezu sa Frankfurtom. takav mimimum je odredjen i u slucaju ostalih prijevoza. Neznam da li je takvo sto dio koncesijskog ugovora, ali ako nije, to je veliki problem.

VL
ZA
zajgorec
21:47 25.06.2017.

dobra plavuša

VL
TZ
tibold.zvonimir
01:29 26.06.2017.

neka se koncesionar zali slovencima, jer oni zadržavaju aute na granici

VL
Avatar maxist
maxist
19:51 25.06.2017.

Eto za "treće čitanje" zakona o koncesijama sabornici a posebno hdz-ejci imaju prigodu vidjeti svu nevaljanost tog davanja zabadave vlasništva države ...i to svakog pedlja -ma gdje u HR , a ne samo na otocima( koji 5 put više vride) Šteta da je članak toliko nemušt,nejasan i površan jer iza svakog takvog poklona privatniku svi gube !

VL
NO
nogogaz
19:43 25.06.2017.

Kapetan luka ili dragan?! Ajme siromašni smo i moramo se time suočit

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.