Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLA POLICIJA

Na migrantskoj ruti: Reporteri Dnevnika Nove TV pronašli mrtvo tijelo pored Kupe

Sisak: Nizak vodostaj rijeke Kupe
Nikola Cutuk/PIXSELL
10.11.2023.
u 20:20

Općina Netretić inače je dijelom migrantske rute kojom strani državljani iz Hrvatske prelaze u Sloveniju, a reporteri Nove TV su tijekom izvještavanja uočili mrtvo tijelo

U koritu rijeke Kupe u Netretiću kod Karlovca danas je pronađeno mrtvo tijelo. Tijelo su pronašli upravo reporteri Nove TV koji su odmah pozvali i policiju koja je stigla nakon sat vremena i potvrdila pronalazak muškog tijela.

Kako prenosi medij, općina Netretić inače je dijelom migrantske rute kojom strani državljani iz Hrvatske prelaze u Sloveniju. Općina se nalazi uz granicu, rijeku Kupu, zbog čega brojni stradavaju pokušavajući otići prema zapadnoj Europi. MUP je potvrdio kako je ove godine pronašao pet mrtno stradalih migranata, dok je ta brojka prošle godine iznosila čak 24.

- Tu ispod livade, dolje ispod kuće, sam ih par puta vidio na cesti, ali ne napadaju i nemamo problema. Znaju vam ići da donji slap i onda imaju putić prema Sloveniji - ispričao je mještanin Igor.

- Da vi niste rekli da se nešto događa, mi ne bismo ni znali. Gore u Ladešićima je plitko pa vjerojatno misle da će biti lakše. Tamo su se znali utopiti, a ovo je ovdje prvi slučaj koliko ja znam - dodala je druga mještanka Maja.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Strava u Zagrebu: Nakon svađe izbo 48-godišnjaka oštrim predmetom, ovaj preminuo

Ključne riječi

Komentara 3

ZU
Zurka
08:22 11.11.2023.

Policija stigla nakon SAT VREMENA?! Ma cestitam na brzini , za sat vremena moze proci, ne brigada, vec korpus garavih. Nije cudo sto je SLO zatvorila granicu. Vojsku na granicu!!

ZA
Zagi3891
21:44 10.11.2023.

Tijelo su pronašli reporteri,a Plenković nas uvjerava da je sve ok.Obilazi li policija uopće rute i ima li ih dosta?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije