Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PU Zagrebačka

Na Maksimiru 17.100 gledatelja, a privedene su 24 osobe

Navijači Dinamo Spartak
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/4
09.11.2018.
u 07:53

Osobe su privedene uglavnom zbog alkoholiziranosti.

Prije, za vrijeme i nakon nogometne utakmice koja se u četvrtak navečer odigrala na stadionu u Maksimiru između Dinama i Spartaka iz Trnave u službene prostorije dovedene su 24 osobe, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Osobe su privedene uglavnom zbog alkoholiziranosti, odnosno kršenja Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dodaje policija u priopćenju.

Dinamo je s 3:1 pobijedio Spartak, a na stadionu je bilo oko 17.100 gledatelja, navodi se još u priopćenju.

Video - Evo kako se slavilo u svlačionici Dinama

Ključne riječi

Komentara 12

JO
josojole
12:16 09.11.2018.

i ja mislim da je sramota pišete laži da nema karti da je sve rasprodano a pola stadiona prazno , zvjezda je imala 5o tisuča

MO
modovisisajteMaraschino
09:41 09.11.2018.

bilo je zanimljivo gledati prijenos na srpskoj Areni... prvo su kmečali kako je utakmica neregularna i da se treba prekinuti, a onda su počeli sa slovima "U" u publici kako treba kazniti Dinamo... valjda nisu vidjeli od magle da piše EURO

MI
Mikrovalna
08:34 09.11.2018.

Zadnjih par dana pišete navala na karte kao nikada, mislim si bit će pun stadion, ono, barem 30.000 ljud, kad eto, jedva polovica stadiona bila popunjena. Fino pumpate publicitet "Mamićevoj svetinji".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije