Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ IZ TURSKE

Na litici zaprosio djevojku, ona pala i preminula: Sumnja se da ju je ubio jer ga je odbila

Pixabay/Ilustracija
21.12.2023.
u 23:42

"Odabrali smo litice kako bismo imali romantičnu uspomenu nakon prosidbe. Pili smo malo alkohola. Sve se dogodilo odjednom. Izgubila je ravnotežu i pala", kazao je. Pet mjeseci kasnije, policija ga je uhitila

Muškarac Nizamettin Gursu uhićen nakon što je njegova djevojka Yesim Demir (39) pala s 30-ak metara visoke litice u Turskoj. Policija je istaknula kako je pronašla "znakove ozbiljne svađe" na mjestu događaja.

Demir je preminula od zadobivenih ozljeda unatoč tome što su je liječnici, koje je Gursu pozvao, 45 minuta pokušavali spasiti. Par je 6. srpnja bio na odmoru u gradu Canakkaleu kada je Gursu navodno zaprosio svoju djevojku

"Odabrali smo litice kako bismo imali romantičnu uspomenu nakon prosidbe. Pili smo malo alkohola. Sve se dogodilo odjednom. Izgubila je ravnotežu i pala", kazao je. Pet mjeseci kasnije, policija je uhitila Gursua pod sumnjom za "namjerno ubojstvo", piše The US Sun

VEZANI ČLANCI:

Uhićen je nakon što je obitelj 39-godišnjakinje navodno podnijela kaznenu prijavu tvrdeći da se par sukobio jer je ona odbila njegovu prosidbu. Rekli su da je zaručnički prsten pronađen u njegovom džepu, umjesto na njenom prstu. 

On je policajcima kazao da su veselo slavili kad je otišao do auta po još stvari. Rekao je i da je čuo vrisak, a zatim otkrio da je pala. Obitelj njegove djevojke rekla je da je ona planirala prekinuti s njim. Također, dodali su kako se bojala visine te se ne bi dobrovoljno približila rubu litice.

Policija je na mjestu događaja pronašla razbijene naočale, razbijen zvučnik i tragove sukoba. Gursu se do suđenja nalazi u pritvoru.

VIDEO Prvi video sa mjesta zločina u Pragu

Ključne riječi

Komentara 1

KI
kingtom
00:07 22.12.2023.

Monstum

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije