Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjećanja na žrtve
Povratak na članak

Na katedrali sutra natpis 'holokaust'

Uoči 27. siječnja, dana oslobađanja Auschwitza, kardinal Bozanić s predstavnicima židovskih zajednica i rabinima na molitvenom skupu ispred zagrebačke prvostolnice

Komentari 8

OK
okvals54
15:43 23.01.2019.

Hoce li biti prisutan Goldstein,kojem se prividjaju Ustase?

VL
DO
dom7
15:06 23.01.2019.

Žrtve uvijek treba poštivati i zajedno moliti da se nikada vise ne ponovi rat!!!!

VL
SA
samoborka
23:02 23.01.2019.

hmmm..OK. Ali, Židovi izričito negiraju ikakvu posebnost Isusa u smislu bivanja ičega višeg od običnog čovjeka. Tj,Isus za njih nije sin božji i nije mesija. Prema tome, isticanje ičega u tolikoj mjeri "židovskog" kao što je holokaust je vrlo diskutabilno po pitanju katoličke Crkve i kršćanstva čiji se cijeli nauk i smisao gradi na liku i djelu Isusa.

VL
GA
GandalfovBrat
14:20 23.01.2019.

u talmudu piše da isus gori u jezeru vatre u paklu i da je produkt silovanja rimskog vojnika marije. prilično bratski tekst prema kršćanima, a ovi će im se za uzvrat ulizivat s ovakvim natpisom. ovaj papa je luciferijanac a katolička crkva nažalost sve manje veze ima s isusom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.