Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na internetu
Povratak na članak

Objavljena karta vojnih nekretnina koje je MORH ocijenio neperspektivnima

U sklopu projekta proučavali su se procesi konverzija vojnih nekretnina koji su započeli samostalnošću Hrvatske

Komentari 13

EN
enigma898
13:46 20.03.2015.

Jednu od brojnih nekretnina na obali pretvorit u vojno ljetovalište i ponudit ga npr. Švedskoj na korištenje u zamjenu za borbene avione. Dobiješ avione, par tisuća turista i stotinjak radnih mjesta.

VL
OB
ObrenM
14:32 20.03.2015.

Sramotno je da desetljecima"vojna"imovina propada,a ne stavlja u sluzbu drzave.Sto je rekao jedan komentator mogla se je zamijeniti za naoruzanje i tako pomoci nistavnoj borbenoj spremnosti.Vidi se koliko su nam bili sposobni predsjednici i ministri obrane.Za ogromno obezvrijedjenje napustenih objekata nitko nece odgovarati.Koliko puta su ozbiljne firme i poduzetnici trazili zakup tih prostora,ali to je bila tabu tema.Ako nista, iznajmljeni objekti bi bili zasticeni od propadanja.

VL
Avatar dr. Evil
dr. Evil
15:12 20.03.2015.

jako loša karta, zumiraš je ali svejedno ne piše ime grada/sela...sjedi jedan

VL
BL
Blender
15:08 20.03.2015.

Nikome od tih pametnjakovica nije palo na pamet da Hrvatska zapravo i nema muzej domovinskog rata??? Zgrada koliko hoces samo sto mozga nema u Hrvatskoj, otisao mozak u inizemstvo, tilipani su samo ostali!!!

VL
HO
homofob
16:33 20.03.2015.

Krkanluk radi punom paromrasformirati osnove za buduce formiranje hrvatskih vojnih snaga. Sve unistiti, razdjeliti, prodati pa ce slijedeci puta mozda uspjeti s SANU 2 planom kada SANU 1 nije prosao!

VL
Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
18:35 20.03.2015.

sad i vojarne rasprodaju ..... a neće ćaćino jer nije ostavio ništa

VL
GO
goran2hr
16:11 20.03.2015.

Nije to pitanje ili ili kao se pokušava predočiti, tj. rješimo se nekretnina da bi došli do nove opreme. Nego samo nastavak upropaštavanja HV-a. Uništi, doniraj, prodaj bud zašto, razjuri ljude i onda ti zaista više nisu potrebni ni objekti,, vojarne, skladišta.

VL
UN
una1
16:59 20.03.2015.

"Kasno Janko na Kosovo stiže",tako bi ja nazvala ovo,dvadeset i nešto godina ta imovina uglavnom je devastirana,koliko novca je izgubljeno.Vrtoglavo izgubljeno.Sada je ocjena MORH.a da je ta imovina neperspektivna.Vlastodršci svih boja ponašaju se kao pijani Ameri.

VL
Avatar tippex
tippex
13:58 20.03.2015.

Bosnia and Herzegovina, ahahaaa nisam zno da se na rvackom za bosnu I hercegovinu kaze bosnia and Herzegovina....a tek Croatia, ahahaa to mora da je osobno king tomislav govorio croatia

VL
Avatar __MAX__
__MAX__
14:02 20.03.2015.

Trebalo bi neke od tih objekata na moru preurediti u eksluzivna odmaralist za branitelje i njihove obitelji i tu odluku uvrstiti u ustav HR. Cudi me da se satorasi ovoga nisu dosjetili i uvrstili u svoj "famozni plan".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.