Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavonski Šamac

Na graničnom prijelazu policajcima predočio krivotvoren test na koronu

Na GP Bregana demonstriran prelazak gradnice s EU digitalnom COVID potvrdom
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/2
16.08.2021.
u 11:32

Mladiću je određena sigurnosna mjera samoizolacije i upućen je na adresu prebivališta

Službenici Postaje granične policije Vrpolje otkrili su u petak, 13. kolovoza u 17.50 sati prilikom redovite granične kontrole na ulazu u Republiku Hrvatsku krivotvoreni PCR test.

Naime, prilikom granične kontrole na graničnom prijelazu u Slavonskom Šamcu 20-godišnji vozač osobnog automobila zagrebačkih registracijskih oznaka policijskim je službenicima predočio negativan PCR test. Policajci su odmah izrazili sumnju da bi se moglo raditi o krivotvorini, što je kasnije i potvrđeno daljnjim radom i kriminalističkim istraživanjem. 

Kako se navodi u priopćenju PU brodsko-posavske, policijski službenici protiv 20-godišnjaka će podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenja isprave.

Mladiću je određena sigurnosna mjera samoizolacije i upućen je na adresu prebivališta.

VIDEO Velika akcija kontrole jet-skija: U 7 sati izrečeno više od 300.000 kuna kazni


 

Komentara 1

AN
Andrenilator
13:24 16.08.2021.

Da Hrvatska policija obavlja svoju dužnost kako treba svaki drugi na granici bi bio krivotvoren test

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije