Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadržan u policiji

Vozio pod utjecajem alkohola i droge, a nije položio ni vozački

U prometnoj nesreći kod Poreča poginula jedna osoba
Srecko Niketic/PIXSELL
16.08.2021.
u 11:22

Policija je utvrdila ukupno 121 prometni prekršaj, od kojih 48 prekršaja nepropisnih brzina, 23 prekršaja ne korištenja zaštitnog sigurnosnog pojasa

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske u vremenu od 13. do 15. kolovoza proveli su preventivno represivnu akciju s naglaskom na prekršaje upravljanja motornim vozilima pod utjecajem alkohola i droga.

Pritom su utvrdili ukupno 121 prometni prekršaj, od kojih 48 prekršaja nepropisnih brzina, 23 prekršaja ne korištenja zaštitnog sigurnosnog pojasa, 18 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i droga, dva prekršaja korištenja mobitela tijekom vožnje na nepropisan način, dva prekršaja upravljanja prije stjecanja prava na upravljanje i drugo.

U Strossmayerovoj ulici u Novoj Gradiški u nedjelju, 15. kolovoza u 1,20 sati policijski službenici su prilikom redovitog nadzora prometa kontrolirali 22-godišnjeg vozača. Utvrđeno je da je upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola (2,13 promila) i droga te prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima.

Također je od njega oduzeto 11,2 grama droge marihuane. Vozač je zadržan u policiji do prestanka djelovanja opojnih sredstava. 

Policijski službenici protiv 22-godišnjaka podnose prekršajne prijave Općinskom sudu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

VIDEO Mladić golfom zapeo na stepenicama u Splitu


 
Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
15:45 16.08.2021.

tak se napil i nadrogiral da je zaboravil kak nema vozačku dozvolu

FA
fajlpz
14:42 16.08.2021.

I šta kazna od 100000 kuna koju niko ne može platit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije