Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAJAKOVO

Na granici zaustavili mladog Bugarina pa se iznenadili što su kod njega pronašli

Mjere sigurnosti na GP Bajakovo zbog epidemije koronavirusa
Davor Javorovic/PIXSELL
23.01.2024.
u 17:31

Na ulazu u Republiku Hrvatsku jučer je oko 17.25 sati na graničnom prijelazu Bajakovo kontroliran 25-godišnji vozač, državljanin Bugarske, koji je ulaznoj graničnoj kontroli pristupio u osobnom automobilu njemačkih registracijskih oznaka.

- Policijski službenici su u suradnji sa službenicima carine, pregledom vozila i osobe, kod 25-godišnjaka pronašli i oduzeli jedan plinski pištolj, 50 komada streljiva i tri tzv. 'boksera' - navode iz policije.

Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana,  25-godišnjaku je uručen prekršajni nalog i naplaćena novčana kazna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije