Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
desetljeća neaktivnosti

Hrvatska poruka Crnoj Gori: Sad želimo konkretne poteze oko nestalih, odštete, granice...

20.01.2024.
u 12:42

Tužiteljstvo Crne Gore nije procesuiralo ni jednog počinitelja ratnog zločina na teritoriju Hrvatske unatoč opsežnom dokumentiranju ratnih zločina na dubrovačkom području

Komentara 11

OT
otrovnijezik
12:48 20.01.2024.

Odštete? Od Crne Gore? Valjda je prvo na redu Srbija.

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
13:15 20.01.2024.

Zar već, pa tek su prošle 33 godine od agresije.

RA
Raptor
13:09 20.01.2024.

Crnoj Gori i Srbiji treba jasno dati do znanja koji su uvjeti za bilo kakvu pomoč i potporu u procesu pristupanja EU. Kako se postavimo, toliko će nas uvažavati. Previše je vremena prošlo, a brojni problemi u odnosima se ne rješavaju. Agresorima treba jasno reći da su bili agresori i nabrojati im sve za što su odgovorni zbog agresije. I tražiti ratnu odštetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije