Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gužve na granici
Povratak na članak

Na GP Macelj turisti za ulazak u RH čekaju do četiri sata

Ministar turizma Damir Bajs na Graničnom prijelazu Macelj: Hrvatska je sprema za dolazak turista!

Komentari 10

CU
cunt
17:01 02.07.2011.

eto još jedan dokaz zašto smo mi primljeni u EU a slovenija nije, mi imamo bolje ceste i to sve na kredu koje će od moga sina sin odplačivati,,,,,,,,,,,,,,,i zato braćo,,,,pijme gaaaaaaaaa,,,,,,,dok ne puk....................................ne zora

VL
TO
Toni50
18:30 02.07.2011.

02.07.2011. u 17:01h cunt je napisao/la: eto još jedan dokaz zašto smo mi primljeni u EU a slovenija nije, mi imamo bolje ceste i to sve na kredu koje će od moga sina sin odplačivati,,,,,,,,,,,,,,,i zato braćo,,,,pijme gaaaaaaaaa,,,,,,,dok ne puk....................................ne zora ---------------------------------------------------------------------------------------- Skoro je sve OK. netko kao i dosada če plačati a naj lukaviji če zna sed napustiti balkaniju i u7 slobodni svjet... A hapšenja če nastaviti još idućih 20-30 godina .. Znate i sami da za neke zločince ili silovatelje je to neki rok kada se odlučuju na posao !

VL
DO
doktorica
19:53 02.07.2011.

imamo najljepše more,ugodnu klimu,dobru hranu,nismo preskupi,i sigurni smo za razliku od mnogih razvikanih destinacija.....

VL
JO
JozoBago
09:33 03.07.2011.

\"Na GP Macelj turisti za ulazak u RH čekaju do četiri sata\" ============================================= Je li stvar u broju vozila ili brzini rada policije i carine?

VL
TO
Toni50
10:03 03.07.2011.

Isto kao kod Tita ako me netko pita... Na GP Macelj turisti za ulazak u RH čekaju po četiri sata a tko ima peh i 6 sati samo nevole istinu priznati !

VL
KA
kajinx
16:01 03.07.2011.

Trebamo Slovencima pokloniti pola Jadrana, pa će izgraditi ceste do Hrvatske.

VL
OB
-obrisani-
17:39 03.07.2011.

Ako hoćete gledati najnovije filmove online posjetite www.moje-kino.netai.net ! Ne treba ništa platiti, niti se registrirati... :) Filmovi su doslovno novi, tek došli u Hrvatsku! Aha da, i imaju TITLOVE (na hrvatskom :P) www.moje-kino.netai.net - odlična stranica!

VL
MP
mpaton
19:03 03.07.2011.

kad sam jednom putovao sestri u europu i to u najgore moguce vrijeme ko sad kod nas, stajali smo 4 sata pred tunelom i nismo se mrdnuli sa mjesta, niko nije bio nerovozan, izasli smo iz auta i pricali sa ostaim vozacima iz nizozemske, svicarske i svaki je rekao: ovaos e ne moze izbjeci i ovako je svaki petak i subotu-ne zuri nams e nikamo idemo na odmor i planirali smo stajanje-nije mi ajsno sta je to kod nas onda cudno??????????

VL
DU
Deleted user
20:50 03.07.2011.

Iz iskustva mogu reci, da se na granicama ceka zbog Slovenaca koji kontroliraju bas svako vozilo i to jaaaako tocno na izlasku iz zemlje. Nasi su vrlo brzi i vrlo pristojni i zbog nasih ne ceka nitko. Ponavljam: kolone su zbog Slovenaca i to ne samo na Macelju vec i na Rupi, Plovaniji i Dragonji. Ista je situacija i na izlazu kada nasi niti ne kontroliraju vec samo masu dok Slovenci rade polako i \"savjesno\". Jedini granicni prijelaz na kojemu nikada nije guzva je Pozane kod Buzeta.

VL
DU
Deleted user
21:10 04.07.2011.

Za Slovence treba uvesti posebne poreze za ulazak u Hrvatsku, a prihode u obliku benzinskih bonova dijeliti tim turistima koji su cetiri sata cekali i kurili bez veze, radi slovenske pakosti i blesvoce, benzin.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.