Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZAVRELE RASPRAVE NA FORUMIMA

Trumpova rulja okreće se i protiv njega: 'F*** Trump! Otišao je uz cmizdrenje'

Proboj Trumpovih pristaša u američki Kongres
Foto: Reuters/Pixsell
1/9
08.01.2021.
u 14:23

“Ne mogu vjerovati da je Trump policajce nazvao herojima. Oni su izdajnici koje treba strijeljati”, piše jedan ogorčeni pristaša u raspravi u kojoj se javlja više njih koji zamjeraju Trumpu što je upad rulje u Kongres nazvao “odvratnim napadom”

Kako Trumpovi pobunjenici koji su napali Kongres reagiraju na Trumpov video u kojem osuđuje njihovo nasilje i po prvi put izgovara da je spreman na mirnu tranziciju vlasti? “F*** Trump”, počeli su ogorčeno, nakon tog videa, pisati neki od njih na web stranici thedonald.win, na kojoj razmijenjuju svoje poruke. Ta je web stranica nastala najprije na servisu Reddit, ali je nakon zabrane na toj adresi preselila na ovu novu.

No, ubrzo nakon što su neki sudionici te rasprave počeli krtizirati Trumpa što ih se odrekao, javili su se mnogi drugi, čini se većina, koji objašnjavaju da Trumpa treba nastaviti podržavati do kraja jer se Trump borio do kraja, koliko je izdržao, i da je sada, pišu, na njima da izdrže sve nedaće i nastave dalje.

>> Nacionalna garda u Washingtonu uspostavlja kontrolu nad prosvjednicima

“Ne mogu vjerovati da je Trump policajce nazvao herojima. Oni su izdajnici koje treba strijeljati”, piše jedan ogorčeni pristaša u raspravi u kojoj se javlja više njih koji zamjeraju Trumpu što je upad rulje u Kongres nazvao “odvratnim napadom”.

Drugi sudionik rasprave, jednako razočaran Trumpom, piše: “Borio se tako snažno i toliko dugo, a onda otišao uz cmizdrenje. Čudno i zaista tužno. Izgubio sam puno vjere u Trumpa s ovakvim završetkom”.

Treći se čudi zašto bi krađa inventara iz Kongresa bila nešto loše jer, piše, “to je naša zgrada i možemo raditi što želimo”.

No, većina se na toj web brbljaonici brzo mobilizirala da naglasi da Trump i dalje ima njihovu podršku i apelira na druge da se ne predaju malodušju, već da nastave vjeru u Trumpa i borbu protiv svega protiv čega se već bore.

“Bit ćemo mu opet potrebni”, piše jedan koji se boji da širenje poruka “f*** Trump” može demotivirati ljude u tom trenutku kad ih Trump ponovo zatreba. “Svi vi koji pišete poruke ‘f*** Trump’ zabadate nož u leđa kao i republikanci u Washington DC-u”, piše drugi.

>> VIDEO Proboj Trumpovih pristaša na Capitol

Proboj Trumpovih pristaša u američki Kongres
1/8

Komentara 163

Avatar KOVCA_19
KOVCA_19
14:57 08.01.2021.

Odakle je dosla ta rijec "rulja" u zadnja 2 dana? Svi mediji u Hrvatskoj jednoglasno guraju istu frazu, podite na sve vece portale i vidjet cete da svi provode jednu te istu politiku - globalisticko jednoumlje

NO
NoviCovjek
14:40 08.01.2021.

Molim vas. Trump vam nije dobar kad su neredi, pa kad prozove nerede, opet vam nije dobar. Ove komentare koje ste naveli to je tipični mindset jednog ljevičara. Desničar ne krade državni inventar govoreći da je to njegovo. To rade ovi lijevi komunisti. Strašno je kakav su terorizam izvršili mediji prema Trumpu. To je strašnije od ovih prosvjeda.

DU
Deleted user
15:03 08.01.2021.

Kada su mjesecima palili, pljačkali i ubijali a jos ih uz to Biden, Harris i mediji podržavali onda te prosvjednike niste nazivali ruljom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije