Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIGRANTICA IZ SIRIJE

Pronađeni promrzli na planini: Trudnica zbog hladnoće izgubila dijete

Foto: MUP
1/6
17.01.2019.
u 21:56

Čak četrnaest njih išlo je preko planine kada su ih zatekli teški vremenski uvjeti

Migrantica iz Sirije, zajedno s ostalim migrantima među kojima je bilo i djece, pješice je krenula iz BiH u Hrvatsku. Čak četrnaest njih išlo je preko planine kada su ih zatekli teški vremenski uvjeti. Granična policija našla ih je kod Korenice te spasila, no izgleda prekasno s obzirom na to da je Sirijka bila trudna.

Velika hladnoća i iscrpljenost učinili su svoje, pa je migrantica nažalost izgubila dijete. Migranti su prevezeni u kolima Hitne pomoći, a nekoliko djece pretrpjelo je i teške ozebline.

- Nosio sam u rukama djevojčicu od godinu i pol, toliko pothlađena da se samo stisla u mom naručju i, čim se malo ugrijala, zaspala je suznih očiju - rekao je Marin Posavac koji je sudjelovao u spašavanju, prenosi 24 sata.

>>Pogledajte video: Migranti na prijelazu Maljevac

Ključne riječi

Komentara 16

KR
Krotila
22:28 17.01.2019.

hrvatske granice ne funkcionirajU,vojskU na granice

MA
marcel
22:04 17.01.2019.

posljedica politike sorosa i angele merkel. Da su humani, ne bi nikad slali ljude u europu na takav način.

DU
Deleted user
22:29 17.01.2019.

U Hrvatsku su ušli ilegalno i što prije vratiti ih od kuda su i došli. Mi porezni obveznici moramo to sve plaćati. Lijeva falanga sada ni ne postavlja pitanje tko će to platiti. Kada Hrvatski dužnosnici putuju zrakoplovom onda se to pitanje i te kako postavlja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije