Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dužnička drama
Povratak na članak

Na dug od 17,4 mlrd. kuna blokirani imaju 6,7 milijardi kamata

Vlada bi teoretski mogla smanjiti zateznu kamatu za građane, no taj bi potez teško mogla pravdati u EU.

Komentari 8

KU
Kultura
21:42 26.11.2020.

Drzava koja drzi do svojih gradjana i stiti ih ne dozvoljava da ih se ovako pljacka. Sta znaci ako si duzan 100 moras vratiti 900 da bi se nahranili uhljebi u FINI, parazizi biljeznicki i odvjrtnicki.

VL
GO
goriodgorijeg
21:37 26.11.2020.

Ukinuti i poništiti sve kamate, ukinuti bilježnike, i finu. Vjerovnik-sud-dužnik.

VL
HA
Harki
11:37 27.11.2020.

Nisam nikada bio blokiran, ali kad bih bio, odmah bih napustio HR, pa neka si od dragog Boga naplate taj lihvarski dug!

VL
Avatar JPlesi
JPlesi
05:42 27.11.2020.

pa mora si država nametnut od nekud lovu a od koga će drugog nego od ovih kaj može...neće valjda od mene kaj nemam niti ikakvih kredita a niti dugova jer me to ne zanima ... živim koliko i kako se mogu istegnuti..a to kaj oni govore da je svako od nas dužan je njihov problem i države koja radi što želi ,, ja samo znam i pred bogom i pred savjesti da jedne kune nikom niti sam ostao a niti jesam dužan .. ,a oni mogu izmišljati i to objesiti mački o rep .. meni mogu samo po šitpu pimpu... tko nije pazio ima sad grešku u koracima hbga...kako je lijepo biti nepismen a bistre glave i svjestan svega oko sebe ...

VL
AB
abokatstir
21:38 26.11.2020.

Sada bi svi mi trebali plakati i plaćati dugove. Susjedi mi sa većim primanjima. manje djece živjeli na visokoj nozi, obavezna dulja ljetovanja, skijanja, izlasci, garderoba sa markama, sada su blokirani. Zar bi sada moja obitelj koja je živjela premama mogućnostima trebala plakati sa njima i plaćati njihove dugove ?

VL
Avatar TheJack
TheJack
22:10 26.11.2020.

He, he ..... pa nije vam ovo bivsa drzava, gdje su se dobijali stanovi, gradile kuce ..... nakon toga inflacija pojela, i dug, i kamatu ....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.