Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Društvene mreže
Povratak na članak

Na društvenim mrežama opet se 'zakačili' A. Kolarić i Vlada

Šefica HUOJ-a nezadovoljna što predstavnik Vlade nije nazočio okruglom stolu HUOJ-a "Upravljanje Vladinim komunikacijama u krizi"

Komentari 6

Avatar pupoljak
pupoljak
16:24 20.09.2012.

A napasne žene!! Što hoće ova Kolarička? Hoće žena na silu da radi za Vladu, a ako ne, evo je sa drvljem i kamenjem. Pa odi, brate mili, kod Todorića, pa njemu radi PR. Što si se, kak bi rekao barba Luka, dovezala Vlade i državnih poduzeća?

VL
CH
chemica
16:06 20.09.2012.

Prošla su vremena kada su Vlade PR plaćale iz našeg džepa. Kojem li je to pacijentu uopće palo na pamet...Hm, nije li ta Kolarićka bila nešto pri Vladi Ivice Račana? Da, zanimljiva podudarnost. Ovi je neće pa eto problema.

VL
BZ
Branko Zajec
16:12 20.09.2012.

Interesantno. Dama organizira skup o temi koju je izabrala, a onda poziva predstavnika Vlade da prisustvuje njezinom predavanju. Kada Vlada to uljudno odbije, dama se ljuti !

VL
KV
kvakva
16:20 20.09.2012.

Hrvatska je i dalje slučajna država. Naime, kaj. Gđa Kolarić ide dalje - ona djeluje, govori i ponaša se kao da je - HR Vlada!!! Zašto? Pa tako su je naučili hadezeovci!!!

VL
FE
Felicijen
16:31 20.09.2012.

Svi bi na državne jasle jer se tamo zob dijelila koliko je tko trebao. Nema više!. Ako je tako dobra kako veli (a dobra je), neka pokuša svoje usluge ponuditi nekoj privatnoj kompaniji koja ima puno novaca pa neka tamo traži svoje mjesto pod suncem...

VL
AB
abendblatt
18:24 20.09.2012.

Za rad sa Vladom, moras biti podobna, ne sposobna, to valjda znas.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.