Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD PELJEŠCA

Na dnu mora pronašli misterioznu škrinju, čim je otvorili uslijedili su šok i suze

Ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell
20.08.2019.
u 18:03

Jedno obično ronjenje pretvorilo se u romantičnu, filmsku priču...

Iva Sabljo,sretnica je iz Koprivnice koja je ljetos prilikom ronjenja na dnu mora kod Pelješca pronašla misterioznu škrinju.

Barem se tako činila na prvi pogled. Riječ je, naime, o romantičnoj gesti njezinog dečka, sada zaručnika, Alena koji je pola sata prije njihovog ronjenja poslao prijatelja da prvo potopi tu škrinju i zatim pazi na nju dok ne stignu tamo. Ona je u sebi skrivala zaručnički prsten i, naravno, šampanjac za proslavu uspješne prosidbe, piše epodravina.hr.

– Alen ju je krenuo uzeti, no ja sam mu mahala da pusti sada škrinju, da mora misliti na disanje. Možda bih i odmah shvatila o čemu je riječ da nisam bila toliko usredotočena na svoje prvo ronjenje pa nisam ništa naslućivala – prisjetila se Iva. 

Kad su izronili zajedno sa škrinjom, uslijedio je pozitivan šok i iznenađenje.

– Tamo je stajao prsten, šampanjac i čaše. Kad sam shvatila što se događa, odmah su mi krenule suze radosnice u potocima – dodaje Sabljo za epodravinu.hr.

Iza cijele priča je još romantičnija pozadina i mjeseci uloženog truda. Tu je škrinju napravio Alenov otac od starih crkvenih vrata te je bila potopljena kod njegovog prijatelja u uzgajalištu dagnji da cijeli insceniran događaj izgleda autentično.

– Nije što je moj, ali baš je lijepo sve osmislio- rekla je Sabljo za epodravinu.hr.

Komentara 20

Avatar AligatorXO
AligatorXO
18:23 20.08.2019.

E moj prijatelju, sjeti se ovog za jedno pet do deset godina.

JJ
janica_jadnica
11:06 21.08.2019.

E moj baja, sa zenom ces postat milioner, samo ako si do sada bio milijarder.

FI
Fijaker13
20:03 20.08.2019.

Lijepo. Jako. Ako je “DA” bio odgovor za bilo koju nacin prosidbe onda je ovo pun pogodak. Sretno :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije