Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prsten izgubljen u Kaštel Štafiliću

Supruga traži pomoć: Podijelite ovaj post. Možda ga netko pronađe, ima sentimentalnu vrijednost

more
Sanjin Strukic/PIXSELL/Ilustracija
13.08.2019.
u 07:24

Iako je mala vjerojatnost da će ga itko pronaći, a možda ga je netko već i izronio, uvijek postoji nada. Stoga pomozite

Na svom Facebooku jedna korisnica podijelila je molbu za sve one koji ljetuju na području Kaštel Štafilića. Naime, njezin suprug je izgubio vjenčani prsten u moru prošlo ljeto. Iako je mala vjerojatnost da će ga itko pronaći, a možda ga je netko već i izronio, uvijek postoji nada. Stoga pomozite i dijelite post, pa možda potraga urodi plodom.

"Moj muž je prošlo lito izgubio vjenčani prsten odnosno skliza mu je u more. Na plaži Gabine u Kaštel Štafiliću. More je taj prsten vjerojatno zatrpalo duboko u morsko dno zajedno sa plimama, osekama, valovima i neverama. Možemo kupiti novi ali kakvog smisla ima kad to nije onaj, kojeg sam tog 29.12.2017. godine stavila na njegov prst, prethodno blagoslovljen od našeg župnika. Na njemu piše DANIJELA i ovaj datum koji sam navela. Bijelo zlato. Ja vas molim da podijelite objavu ako možete, jer možda je netko ipak pronašao.

Možda ga nitko još nije izronio. Ako je netko našao prsten i prodao također nek mi se javi. Jer možda ipak dođem do njega. I ako nije nitko, nek se barem zna ako ga jednog dana pronađe da ga ne prodaje dat cu vam ja tu mižerju za njega koju bi vam dao zlatar. Prsten ima sentimentalnu vrijednost koja je bitnija od ikoje novčane. Ako se rastanem do tada onda ću vam dati dozvolu da ga slobodno prodate i poklonit cemo vam i drugi.Šalu na stranu, podijelite pa ako bude sriće. Ako ne bude opet vam hvala!!", napisala je jedna korisnica na Facebooku.

Ključne riječi

Komentara 1

VO
vorda400
08:42 13.08.2019.

Hahaha uz svu silu tehnologije ljudi danas nemogu naći brod koji je potonuo a ne prsten

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije