Naslovnica Vijesti Hrvatska

Supruga traži pomoć: Podijelite ovaj post. Možda ga netko pronađe, ima sentimentalnu vrijednost

Iako je mala vjerojatnost da će ga itko pronaći, a možda ga je netko već i izronio, uvijek postoji nada. Stoga pomozite
13. kolovoza 2019. u 07:24 1 komentara 2031 prikaza
more
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL/Ilustracija

Na svom Facebooku jedna korisnica podijelila je molbu za sve one koji ljetuju na području Kaštel Štafilića. Naime, njezin suprug je izgubio vjenčani prsten u moru prošlo ljeto. Iako je mala vjerojatnost da će ga itko pronaći, a možda ga je netko već i izronio, uvijek postoji nada. Stoga pomozite i dijelite post, pa možda potraga urodi plodom.

javna garaža Neki bi samo okrenuli glavu, ne i on Zagrepčanka traži pomoć: Želim mu zahvaliti. Podijelite post, možda ga pronađem

"Moj muž je prošlo lito izgubio vjenčani prsten odnosno skliza mu je u more. Na plaži Gabine u Kaštel Štafiliću. More je taj prsten vjerojatno zatrpalo duboko u morsko dno zajedno sa plimama, osekama, valovima i neverama. Možemo kupiti novi ali kakvog smisla ima kad to nije onaj, kojeg sam tog 29.12.2017. godine stavila na njegov prst, prethodno blagoslovljen od našeg župnika. Na njemu piše DANIJELA i ovaj datum koji sam navela. Bijelo zlato. Ja vas molim da podijelite objavu ako možete, jer možda je netko ipak pronašao.

Možda ga nitko još nije izronio. Ako je netko našao prsten i prodao također nek mi se javi. Jer možda ipak dođem do njega. I ako nije nitko, nek se barem zna ako ga jednog dana pronađe da ga ne prodaje dat cu vam ja tu mižerju za njega koju bi vam dao zlatar. Prsten ima sentimentalnu vrijednost koja je bitnija od ikoje novčane. Ako se rastanem do tada onda ću vam dati dozvolu da ga slobodno prodate i poklonit cemo vam i drugi.Šalu na stranu, podijelite pa ako bude sriće. Ako ne bude opet vam hvala!!", napisala je jedna korisnica na Facebooku.

Ugostitelji
DRAMATIČNE BROJKE
Anketa: Čak 80,5 posto radnika u ugostiteljstvu smatra da je za njih bolja opcija selidba u inozemstvo

A1 izdvaja za Vas

  • vorda400:

    Hahaha uz svu silu tehnologije ljudi danas nemogu naći brod koji je potonuo a ne prsten