Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIMOHOD POBJEDNIKA
Povratak na članak

Na Dan grada i bjelovarskih branitelja prisjetili se 11 poginulih

29. Rujan 1991. godine povijesni je dan oslobođenja grada Bjelovara, kada je u tragediji nakon eksplozije 1700 tona eksploziva na Barutani svoj život položilo 11 bjelovarskih branitelja

Komentari 1

Avatar branko.stojkovic.92
branko.stojkovic.92
12:03 28.09.2014.

U Bjelovaru je će se obilježiti 29. rujna 2014., Dan Grada Bjelovara i Dan bjelovarskih branitelja u spomen na godišnjicu oslobođenja od okupatorske JNA. Sve će biti po starome ustaljenome obrazcu: polaganje vijenaca i paljenje svijeća, te biti će mimohodohod pobjednika „Barutana 91“ u središnjem gradskom parku, dok prije toga održati će se svećana sijednica gradskog vijeća. Jedna te ista "politička klika" će nam opt pričati kako smo slobodni i neovisni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.