Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slab odziv

Na čakovečkom trgu okupilo se svega pedesetak prosvjednika

'05.03.2011., Cakovec - Prosvjedima protiv vlade pridruzio se i grad Cakovec. Dragutin Lesar i kcer Maja vodili su prosvjed. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
'Vjeran Zganec Rogulja'
09.03.2011.
u 17:39

Bunjac je istaknuo da je prosvjed opomena i oporbi jer nema smisla rušiti Vladu ako se oni koji je naslijede ne budu drugačije ponašali

ČAKOVEC - "Prosvjed protiv Vlade i loše politike" počeo je danas u 17 sati na Trgu Republike u Čakovcu. Organizira ga povjesničar Branimir Bunjac, bivši kandidat za međimurskog župana. Na početku prosvjeda okupilo se pedesetak građana kojima su pročitani zahtjevi koji će poštom biti poslani Vladi. Bunjac je istaknuo da je prosvjed opomena i oporbi jer nema smisla rušiti Vladu ako se oni koji je naslijede ne budu drugačije ponašali.

– Prosvjed treba poslužiti i kao svojevrsno upozorenje da je narod izgubio povjerenje u gotovo sve političke stranke, pa želimo osuditi i lošu politiku većine oporbe – kazao je Bunjac. Nakon okupljanja i čitanja zahtjeva, kolona s dvadesetak prosvjednika krenula je prema sjedištima političkih stranaka. Na prosvjedu u ponedjeljak, koji je organizirala Maja Lesar, okupilo se 500 građana.

Komentara 1

MA
medjimurac.at
19:10 09.03.2011.

A di ste uzeli tu sliku? Pa bilo je 50 ( pedeset ) ljudi a i to su valjda Lesarovi susjedi i bliza rodbina!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije