Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poklon titu
Povratak na članak

Na Brijunima uginuo Sony, najveći indijski slon u Europi

Glasnogovornica Brijuna Vesna Klunić kaže da Sonyeva smrt nema veza s bolešću plavog jezika koja je poharala omanske antilope.

Komentari 9

DU
Deleted user
14:19 03.04.2010.

Krepao Titov slon,poslije Tita,Tito. velika vijest.

VL
NE
nevera999
14:07 03.04.2010.

pička vam materina novokomponirana, jebala vas razudba idioti jedni !! gluplji ste od ovih jadnih slonova.

VL
ZG
zgolub11
15:34 03.04.2010.

stvarno velika vijest,za naslovnu stranicu,valjda sad tito odozgo roni gorke suze za njim

VL
OK
okvardz
18:17 03.04.2010.

da su TITA imale Svicarska,Njemacka,Austrija,Francuska i ostale zemlje evrope one bi do danas na njegovom imenu,brodu,vilama,parkovima,itd.zaradile ne milijune nego milijarde eura a mi po svemu tome pljujemo.Za vrijeme TITA u Hrvatskoj su se gradile tvornice i radna mjesta sa stranim kreditima a danas sa stranim kreditima krpamo proracunske rupe koje su nastale poslije POLANCECA i kompanije!!!!!!!!!!!!

VL
DR
DrGonzo
19:24 03.04.2010.

@zgolub11, valjda bi kao pravi hrvat i katolik trebao vjerovati da tito gleda odozdo.

VL
FE
Felicijen
19:28 03.04.2010.

Zašto ovi patološki skribomani pišući bedastoće, napadajući besmisleno \"sve i svakoga\", po forumima koji bespotrebno iritiraju normalne čitatelje misle da se tako mogu riješiti svojih fobija?! Raznorazni klonovi, licencirani od države prema potrebi, svakojakih boraca za svakakva tuđa a naročitoto svoja prava, raznih prošlih ratova koje su proveli s ove ili one strane rovova misle da pisanjem svojih neukih, polupismenih komentara koji su proizvod njihovih skromnih intelektualnih dosega a koje nemaju snage reći u oči svojim precima, blateći neargumentirano \"i ove i one\" svakodnevno zagađuju naš okoliš koji je ionako previše zagađen političkom pornografijom koju nažalost sponzoriramo svi mi bez svoje volje i mogućnosti utjecanja na to! Ima li tome kraja?

VL
DU
Deleted user
19:29 03.04.2010.

okvardz je napisao/la: da su TITA imale Svicarska,Njemacka,Austrija,Francuska i ostale zemlje evrope one bi do danas na njegovom imenu,brodu,vilama,parkovima,itd.zaradile ne milijune nego milijarde eura a mi po svemu tome pljujemo. ------------------------------------------------------------------------------------ Ne daj Boze da su imali Tita,jer danas te te drzave ne bi postojale,drugo imale bi manje od 300.000 svojih stanovnika koje bi pobio.

VL
OK
okvardz
21:16 03.04.2010.

Dragi Gosparu lupetas gluposti jer drugo i neznas negdje si nesto cuo i sada o tome pises a nemas pojma.Kada je bio TITO gradio je Hrvatsku i to sto je on stvarao desetljecima SANADER, POLANCEC I KOMPANIJA SU UNISTILI ZA PAR GODINA.Samo da znas onaj rezim nije bio bez mana ali ovaj danas je katastrofa sto puta gori od onog jer onda si znao tko te hoce ,a danas neznas gdje i sta te ceka. Sta se tice Svicarske,Njemacke,Austrije,Francuske da su imale TITA i danas bi bile izgradene i radilo bi se ali da su one imale SANADERA,POLANCECA,I KOMPANIJU I ALPE BI IM MAZNULI!!!!!!!!!!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.