Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna se uzrok

Na Braču izgorio stan, u Sinju kafić, policija istražuje

Zagreb: Vatrogasci gase manji požar koji je izbio na krovištu u Ilici 253
Jurica Galoic/PIXSELL
27.01.2020.
u 06:39

Požar je izbio oko 7 sati u Bolu gdje je izgorio stan u prizemlju kuće i šupa uz kuću

Stan u prizemlju obiteljske kuće izgorio je u potpunosti u požaru koji je u nedjelju buknuo na Braču, doznaje se od vatrogasaca.

Požar je izbio oko 7 sati u Bolu gdje je izgorio stan u prizemlju kuće i šupa uz kuću. Vatrogasci su rekli da je požar lokaliziran u 8.20 sati, a ugašen u 9.40 sati.

Na intervenciju je izišlo Dobrovoljno vatrogasno društvo (DVD) Bol sa četiri vozila i 12 vatrogasaca. Još se uvijek ne zna uzrok požara, no to bi trebao pokazati očevid na mjestu događaja.

Sinjski kafić u potpunosti je izgorio u požaru koji se dogodio u prvim satima današnjeg dana, doznaje se u policiji.

Požar u kafiću u ulici Filipa Grabovca na predjelu Suhač izbio je u 3.50 sati. Kafić u vlasništvu 65- godišnjaka je u potpunosti izgorio. Vatru su gasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe (JVP) grada Sinja.
Materijalna šteta je veća. Tijekom jutra će se obaviti očevid kako bi se točno utvrdilo što je uzrok požaru. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Luring
Luring
09:58 27.01.2020.

Muljaju dalmatinci sa osiguranjem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije