Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glasali britanci i nizozemci
Povratak na članak

Počelo je: Na biralištima prvi oni koji žele izaći iz Unije

Reforma Europske unije, na kojoj inzistira i britanski premijer David Cameron, bila je potpuno ignorirana tema u kampanjama u Europi

Komentari 10

Avatar petrolio
petrolio
08:18 23.05.2014.

kamo sreće da i imamo stranke koje se zalažu za izlazak iz EU pa da imamo za koga glasati! ovako nam ostaje samo apstinencija od EU izbora!!

VL
Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
21:42 22.05.2014.

Izgleda da ide na bolje . Ovo zadnjih petnaest godina bila je diktatura protiv koje smo morali provesti referendum . Zaustavio ih je Putin inace bi imali treci svjetski rat . Pogledajte koliko socijalista Hollande leti u ratove po Africi , Aziji a doma glumi neku izopacenu demokratiju i kako je ponizio francuski narod . Bivse socijaliste danas vode agresivni bankari . Mala smo drzava , glasajmo za sebe, desno , svaki glas je skupocjen .

VL
AA
aabbcc
22:13 22.05.2014.

Narodu treba priznati vrijeme glasanja bar po 10-20 eura, jer bolje mi je za to vrijeme oprati auto a zena moze skuvati rucak a ne dangubiti i ici na glasanje. ___________Ako nisam upravu neka organizuju glasanje u radno vrijeme pa pa da im Gazde racun ispostave !!!

VL
Avatar humbaba
humbaba
22:38 22.05.2014.

jedino dobro što se dogodilo ulaskom Hrvatske u EU je to da se više ne govori o ulasku Hrvatske u EU i ot tome kako će nam biti dobro.

VL
Avatar Khuen-Héderváry
Khuen-Héderváry
21:25 22.05.2014.

Samo naprijed, što prije se Europa riješi ostatka Britanskog carstva to bolje, a naši dragi ljevičari i jugonostalgičari ostaju bez najveće potpore.

VL
MS
MSKoRIsnik
12:18 23.05.2014.

Idem svi za pučane! Cijela Europa se ispravlja i savja! Come ne Britain vote for the European people party, we all wait for your votes!

VL
1A
1A
22:19 22.05.2014.

GB vjerojatno jos nije ukapirala da je bi izlaskom iz Unije postala neinteresantna global playerima poput USA ili Chine koje prvenstveno interesiraju velika trzista zbog plasmana robe. Danasnja proizvodnja japanskih automobila na UK tlu definitivno bi zbog izbjegavanja carina ii ostalog bila prebacena na tlo EU. Londonski City bi izgubio primat na financijskom trzistu, da bi funkcionirali barem priblizno kao sada morali bi otvarati sjedista na tlu EU-a i postovati pravila Unije, ali ovaj put nebi imali pravo glasa; nije clanica EU. A prilicno zahebano im bi bilo da se Skotska referendumom odcjepi (nije bas velika sansa), tada bi ostali i od prilicno solidnih prihoda sa Skotskih naftnih busotina.

VL
Avatar EU afrodita
EU afrodita
22:33 22.05.2014.

moguće je da na ovim izborima pobijede EU - skeptici, ali samo zato što će oni izaći na glasanje u većini

VL
DA
davos24
22:59 22.05.2014.

Ne postoje više ni kršćanski centar ni socijaldemokracija, to je sve korporatokracija, a stranke koje prijete sustavu se zabranjuju. I k tome još fašisti dolaze na vlast u Ukrajini.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.