Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stigli i brojni turisti

Na Benkovačkom sajmu 12.000 ljudi: 'To odradiš jedanput mjesečno i spavaš ostalih 30 dana. Jako se dobro zaradi'

Poslije duže vremena benkovački sajam ponovno radi
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/5
10.08.2021.
u 20:51

Trgovci su bili itekako zadovoljni, jer je kolovoško izdanje sajma i ove godine bilo najposjećenije

Benkovački sajam najposjećeniji je događaj ovog ljeta. U špici sezone oboreni su rekordi jer su i turisti otkrili ovaj živopisni sajam na kojem je samo danas bilo oko 12 tisuća ljudi; što trgovaca što kupaca. Trgovci su bili itekako zadovoljni, jer je kolovoško izdanje sajma i ove godine bilo najposjećenije.

"To je najbolji sajam, to odradiš jedanput mjesečno i spavaš ostalih 30 dana. Jako se dobro zaradi", kazao je Petar Božić iz Zagreba za RTL Danas. Dodaje da se jako dobro zaradi. "Ovo je najveći sajam, dobri ljudi, troše...", dodaje Božić. 

Na sajmu se mogu vidjeti i domaće životinje pa brojni roditelji s djecom dolaze na sajam.  "Jako je bitno da djeca znaju koje su ovo životinje da nisu dinosauri", kazao je Marko iz Splita. 

Sajam privlači i brojne turiste. "Krenuli smo jutros u 7 sati kada smo se probudili. Zadnji put sam bio ovdje možda prije 10 godina", kazao je Johann Bayer iz Njemačke.

Ključne riječi

Komentara 11

MA
marijaqwer
21:26 10.08.2021.

Bulja su prijavili ,a HDZ Benkovac ????

DU
Deleted user
22:08 10.08.2021.

Bitno je da su Berosenko i Plenky udarili po Bulju, jer "zna se" zasto.

FU
Fusnota
07:17 11.08.2021.

Bulj će sada morati dati ostavku Da je manje pričao o preuzimanju odgovornosti....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije