Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAD NA GRANICI

Na Bajakovu pronađeno 3,77 kilograma marihuane

Marihuana
Branimir Bradarić
06.07.2018.
u 12:36

Kako navode iz policije droga je pronađena zajedničkim postupanjem policijskih službenika i djelatnika carine u osobnom automobilu srbijanskih registarskih oznaka

Svega nekoliko dana od kako je na MGCP Bajakovo pronađeno 38 kilograma marihuane na istom graničnom prijelazu pronađeno je 3,77 kilograma marihuane. Kako navode iz policije droga je pronađena zajedničkim postupanjem policijskih službenika i djelatnika carine u osobnom automobilu srbijanskih registarskih oznaka.

Vozilom je upravljao 39-godišnji državljanin Srbije.

- Droga je pronađena u preinačenim dijelovima podvozja automobila, upakirana u šest pvc paketa. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela 'Neovlaštena proizvodnja i promet drogama' uhićen je 56-godišnji putnik u vozilu, također državljanin Srbije, i predan u pritvorsku jedinicu PU vukovarsko-srijemske, navode iz PU Vukovarsko-srijemske.

Britanac izboden u sukobu partijanera na Zrću preminuo sat poslije na hitnoj

Marihuana
1/24

 

 

Komentara 3

KO
kodifan
14:14 06.07.2018.

legalizirati uz povećanu kontrolu jedino pravo rješenje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije