Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaznena prijava

Na Bajakovu, kod dvojice Slovenaca, pronašli gotovo 3 kilograma heroina

granični prijelaz
Ivica Galovic/PIXSELL/Ilustracija
27.12.2020.
u 14:07

Prema navodima policije obojica putnika su, oko 20.20 sati, pristupili ulaznoj graničnoj kontroli na graničnom prijelazu Bajakovo i to kao putnici u teretnom (kombi) automobilu slovenskih registracijskih oznaka

Iz PU Vukovarsko – srijemske izvijestili su kako su 25. prosinca, na MGCP Bajakovo, proveli kriminalističko istraživanje nad dvojicom 36-godišnjih državljana Slovenije zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Prema navodima policije obojica putnika su, oko 20.20 sati, pristupili ulaznoj graničnoj kontroli na graničnom prijelazu Bajakovo i to kao putnici u teretnom (kombi) automobilu slovenskih registracijskih oznaka.

-Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, policijski službenici su, temeljem naloga Županijskog suda u Vukovaru, obavili pretragu navedenih osoba i teretnog automobila te u skrivenom dijelu vozila pronašli i oduzeli ukupno težine 2931,7 grama opojne droge heroin - izvijestila je policija.

Dodaju i kako su osumnjičeni danas predani pritvorskom nadzorniku PU te je protiv njih podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Ričard
Ričard
17:31 27.12.2020.

Slavko i Rajko iz Maribora

Avatar Roy Bean
Roy Bean
17:18 27.12.2020.

Dva "slovenca"? kako pa se kličejo?

RU
Ruby
18:16 27.12.2020.

Koga još zanima heroin. Da je bilo 2000 doza cjepiva to bi bio ulov...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije