Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marija Bistrica
Povratak na članak

Na 9. hodočašću Vrhbosanske nadbiskupije Alessandro D'Errico i Milan Bandić

Danas je junak onaj koji ubija i krade. Neka nam Bog prosvijetli pamet da se više ne ubija, da se ne odsijecaju glave, rekao je u propovijedi kardinal Vinko Puljić

Komentari 3

DO
doktorica
18:22 11.10.2014.

Bandić me podsjeća na nekog lika iz bivše države koji se svugdje gurao tamo gdje drugi nisu htijeli.najprije KP,zatim Kumrovec,pa onda polako u Komitet,pa direktor,pa privatizacija i većinski vlasnik,dobio milijune i sad uživa .A imao je samo šegrtsku školu.Snašao se i daleko dogurao.Posvuduša,a takovi se kod nas cijene a ne stručnjaci,koji zbog ovakovih moraju van ili rade za mizeriju.Prestrašno...

VL
DZ
DINAMO-ZG
16:23 11.10.2014.

Bandić ovo, Bandić ono... Danas na Mariji Bistrici i "moli se Bogu", a sutra na Bundeku s partizanima i beđem zločinca tita na košulji... Tita koji je naredio trovanje blaženog Alojzija Stepinca! Ima li kraja tome licemjerstvu??

VL
M3
Miške 3
18:53 11.10.2014.

Majka Božja Bistrička, koliko licemjera ti moraš trpiti u Mariji Bistrici.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.