Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Porasla im posjećenost

Muzej Corvetta će sačuvati dio rupe koja je 'progutala' skupocjene automobile

Rupa u muzeju progutala osam starih Corvetta
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/12
26.06.2014.
u 07:47

Posjećenost muzeja je od incidenta skočila za 60 posto, u odnosu na isto razdoblje lani

Nacionalni muzej Corvetti u američkoj saveznoj državi Kentucky, u kojem se u veljači ove godine otvorila velika rupa i "progutala" osam starih i skupocjenih automobila, odlučio je iskoristiti incident u svoju korist.

Muzej je odlučio sačuvati dio rupe široke oko 12 metara koja je postala glavna atrakcija u muzeju. Čak se planira u rupu vratiti jedan ili dva oštećena automobila koji su u nju upali, piše AP.

Podsjetimo, urušavanje tla dogodilo se ispod dijela muzeja čija je izgradnja počela 1992., a dovršena 1994. godine. Srećom, do urušavanja je došlo kada je muzej bio zatvoren pa nitko nije ozlijeđen.

Ovo nam daje dodatni sadržaj kojim možemo privući i one koji možda ne bi došli samo radi izloženih Corvetta rekao je izvršni direktor Wendell Strode. Mislimo da će rupa još neko vrijeme zanimati ljude dodao je, a tome u prilog idu podaci o posjećenosti muzeja, koja je od incidenta skočila za 60 posto, u odnosu na isto razdoblje lani.

Među oštećenim autima su ZR1 Spyder iz 1993., ZR1 "Blue Devile" iz 2009., Corvette iz 1962., PPG Pace Car iz 1984. godine... Prema nekim procjenama njihova ukupna vrijednost premašuje milijun dolara.

>> Izvukli ih iz rupe: Pogledajte kako sada izgledaju skupocjene Corvette

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije