Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MEĐUVJERSKI BRAKOVI DONOSE BROJNE PROBLEME'
Povratak na članak

Muslimanima u Rusiji zabranjen brak s pripadnicima druge vjere

Mnoge ruske istaknute muslimanske ličnosti nisu se složile s tom pravno neobvezujućom odlukom.

Komentari 7

MP
miroslav.petkovic.7564
11:01 17.11.2020.

Oni to koriste pravo.Ovdje u Rusiji samo dovode iz bivsi sovjet republika srednje azije Tadik Uzbek Kirg Kazah Azarbejdan itd.Zatim Iran i bog zna otkud jos..Tu imaju sva prava jao i Rusi zato kad citam u novinan kako tu narodi nemaju prava.Pogkedajte migracione centre ovdje milione ih dolazi.Zatim rusija radi nataliteta na prvo djete daje sest na drugo deset na trece cak petnest tisuca eura.To koriste obilato pobjedise ku...co

VL
DU
Deleted user
14:13 17.11.2020.

Ne brinite za Rusiju, oni jedino to rješavaju pošteno, državni brakovi su glavni i može tko s kim hoće, osim rodbine i istospolnih, a vjerski i prije i sada i kod nas ne mogu se sklapati između Muslimana i Katolikaa ukoliko jedan od njih ne promijeni vjeru, samo nepismena raja i novinari to ne znaju.

VL
KE
Kendra
14:39 17.11.2020.

Svo zlo od institucija Crkve, izmišljenim vjerama podijelili ljude kako bi se bogatili i manipulirali ljudima. To ispiranje mozga traje stoljećima i za svaku je osudu. Ako Boga ima ,samo je jedan i za sve ljude na svijetu jednak, nije On propisao 3 vjere i različita moralna pravila. Ako Bog zaista i postoji kada dođe vrijeme prvo će udariti baš po tim "vrlim institucijama" i njihovim vođama. Voljela bih to dočekati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.