Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMAMO NAŠE VINO
Povratak na članak

„Muškatu momjanskom“ dodijeljena zaštićena oznaka izvornosti

Ulaska u Europsku uniju istarsko vino „Muškat momjanski“ sa zaštićenom oznakom izvornosti Ministarstvo poljoprivrede, a na temelju Pravilnika o zaštićenim oznakama izvornosti i zaštićenim oznakama zemljopisnog podrijetla, tradicionalnim izrazima i označavanju vina dodijelilo je zaštićenu oznaku izvornos

Komentari 5

IS
istri
22:00 27.08.2015.

najpametnije bi bilo da si mi istrijani popjemo zu istarski prsut .

VL
IS
istri
22:05 27.08.2015.

istarsko podneblje nisu uspjeli razno razni ljudi svih vremena zagatiti,morali smo cekati danasnji da nam namecu po istri sve od eletrane na ugalj nadalje da bi unistili sve darove prirode, i taj zadnji kutak zdravog zraka budemo unistili.

VL
TH
thekurcula
22:27 27.08.2015.

I sad je to hrvatsko vino!?? To vam je isto ono kad pišu kako je čuveni irski pisac James Joyce letovao u Hrvatskoj! A on letovao u Italiji, u Opatiji!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.