Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BANJA LUKA

Muškarca brutalno priveli jer nije htio pokazati dokumente

Banja Luka
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
21.06.2019.
u 08:01

Banjalučka policija odmah je oborila muškarca na pod i stavila mu lisice nakon čega su ga odmah odveli u policijsko vozilo

Policija Republike Srpske privela je muškarca na trgu u Banjoj Luci nakon što je odbio pokazati osobne dokumente, prenosi klix.ba.

Kako pišu lokalni novinari do incidenta je došlo bez ikakva povoda nakon što je 66-godišnji muškarac, inače državljanin Švedske, stao porazgovarati s jednim od prosvjednika Pravda za Davida. Policija je zatim prišla muškarcu kako bi ga legitimirala što je on odbio jer je smatrao da nema razloga za takvo što.

On je tražio da mu objasne razloge, no odmah ga je okružilo nekoliko policajaca koji su ga oborili na pod i potom mu stavili lisice na ruke. Ljudi okolo su odmah počeli negodovati protiv te akcije lokalne policije.

- Šta to radite, pustite čovjeka, šta je čovjek uradio. Sram vas bilo - vikali su organima reda, a neki su cinično vikali - To Srbadijo - 

Ključne riječi

Komentara 9

SK
Skviki
08:41 21.06.2019.

Tak i treba, kaj on ima pametovati i ispitivati zbog čega. Na zahtjev policije se ima legitimirat i točka.

DU
Deleted user
10:44 21.06.2019.

Tka, kaj se more. To su tipična regionska posla, pa to ti je moj životije.

Avatar navijač
navijač
08:27 21.06.2019.

Vratit će se Hrvatska vojska u Banja Luku da napravi malo reda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije