Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGURAVANJE S TINEJDŽERIMA

VIDEO Opravdano? Policajac dobio otkaz zbog sporne snimke

Foto: Screenshot
1/4
20.06.2019.
u 18:46

Policijska uprava Larga pokrenula je istragu nakon što se video proširio društvenim mrežama te su odlučili otpustiti Livernoisa jer je prekršio pravila policijskog ponašanja.

Policajac Brian Livernois otpušten je iz policije grada Larga zbog snimke koja se proširila društvenim mrežama, a na kojoj se vidi kako Livernois psuje i rukama hvata za vrat tinejdžera.

Incident se dogodio još u travnju, a policajac je reagirao na poziv zbog nanošenja ozljeda i prijetnje pištoljem. Vidio je skupinu tinejdžera koji su odgovarali opisu te je krenuo u policijsku obradu. Tada je nastala sporna snimka.

Na snimci se čuje kako policajac psuje i prijeti tinejdžerima.

- Imaš problema sa mnom, j***** ću te razbiti sada - zaprijetio je policajac tinejdžerima koji su svojem prijatelju govorili da se 'ohladi' te da se ne opire, javlja ABC Action news.

- Želiš se za******** sa mnom? - vikao je policajac te je počeo tinejdžera gurati prema automobilu. U tom trenutku ga je uhvatio za vrat.

Prijatelji su poručili policajcu da ga ne dira na taj način, a on im je poručio da će u zatvor.

Policijska uprava Larga pokrenula je istragu nakon što se video proširio društvenim mrežama te su odlučili otpustiti Livernoisa jer je prekršio pravila policijskog ponašanja. 

- Takve akcije nisu prihvatljive i krše povjerenje javnosti koje svaki zaposlenik mora steći teškom mukom - poručio je šef policije Jeffrey Undestad i dodao da ova situacija opravdava otkaz.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar gordi
gordi
06:59 21.06.2019.

pa što je policajac trebao.....ovaj tinejđer je sigurno neki odlikaš i dobrica....kad nekog prebije ili opljačka vidjet će da je policajac bio u pravu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije