Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPIO SE SPASITI

Muškarca (48) napao medvjed: Otkinuo mu stopalo i dio potkoljenice

medvjed
Foto: Getty Images
30.07.2019.
u 12:40

Tomić je trenutačno u stabilnom zdravstvenom stanju.

Novo Tomić (48) završio je u bolnici nakon teško zadobivenih ozljeda prilikom napada medvjeda u selu Selačka kod Kotor-Varoši u BiH.

Kako neslužbeno doznaje Dnevni avaz, 48-godišnjak s puškom išao je čekati životinje na polje jer je primijetio da mu jedu zob. U tom je trenutku naišao medvjed koji ga je napao i ozlijedio. Tomić je, navodno, prvo ranio medvjeda i zatim mu sam prišao jer je mislio da je mrtav.

Medvjed ga je nakon toga napao, ali je Tomić uspio još jednom zapucati i ubiti životinju. Kako doznaje Dnevni avaz, muškarac je trenutačno u Klinici za ortopediju i traumatologiju te je hitno operiran. Medvjed mu je odgrizao lijevo stopalo i dio lijeve potkoljenice te ima frakturu desne ruke i ugrize po cijelom tijelu.

Tomić je trenutačno u stabilnom zdravstvenom stanju.

 

 

Ključne riječi

Komentara 11

BU
bubacro
13:28 30.07.2019.

de caprio je za tu scenu dobio oscara i izljecio se sam bez ortopedije

TH
thu
13:36 30.07.2019.

Valjda mu je gadno smrdjela noga pa je medo odustao, inače bi ga cijelog pojeo...

MI
midea
15:30 30.07.2019.

saučesće medinoj obitelji !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije