Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Svijet

Pijanog ga ugrizla zmija, on joj uzvratio i na kraju je kremirao

Kumara su premjestili u drugu bolnicu na liječenje, a zmiju je obitelj kremirala.
30. srpnja 2019. u 10:45 2 komentara 13520 prikaza
Izložba zmija
Foto: Igor Kralj/Pixsell

Raj Kumar odmarao se i uživao u piću kod kuće u Indiji kad ga je iznenada ugrizla zmija. On joj nije ostao dužan. Ugrizao je i on nju te je ubio, rekao je njegov otac.

Operacija/Ilustracija Odmah ju poslali na operaciju Došla u bolnicu s bolovima u trbuhu. Liječnici u nevjerici gledali što je progutala

Nesretnog su muškarca i raskomadanu zmiju odveli liječniku. Kako piše The Independent, u bolnici su, iznenađeni njegovim činom, ustvrdili kako je Kumarovo stanje kritično. Poslije se doznalo kako zmija pripada skupini štakorašica koje su obično bezopasne i neotrovne.

– To je definitivno čudno. Vidio sam da je ljude ugrizla zmija, ali nikad da je netko ugrizao nju. Mislio sam da sam ga prvo pogrešno shvatio – rekao je Kumarov liječnik N. P. Singh za NDTV.

Kumarov otac objasnio je za tamošnje lokalne medije kako je njegov sin u tom trenutku bio malo pijan pa je zato ugrizao i raskomadao zmiju. Da kraj ove priče bude još neobičniji, Kumara su premjestili u drugu bolnicu na liječenje, a zmiju je obitelj kremirala.

Umirovljenici
RASTU SAMO 17 KUNA
Usporio rast plaća: Prvo usklađivanje mirovina bit će skromno
Kupovina
KVIZ
Otkrij svoj shopping personality
  • infо_punkt:

    U članku piše da ga je ugrizla neotrovna zmija, da je tip bio pijan i da je u kritičnom stanju u bolnici !? Ja bih rekao da je tip na detoksikaciji od alkohola, a zmija je u priču upala slučajno...