Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO IZA REŠETAKA

Muškarca (34) sumnjiče za spolno zlostavljanje djeteta

pedofilija
Ilustracija/Davor Plukavec/Pixsell
09.06.2021.
u 07:15

Sumnjiči ga se da je navedena djela počinio od rujna 2019. do 31. svibnja 2021., odnosno od studenog 2017. do veljače 2021. na štetu sada 15- godišnjeg djeteta

Muškarac (34) završio je iza rešetaka jer ga se sumnjiči za spolno iskorištavanje i zlostavljanje djeteta te spolnu zloporabu djeteta mlađeg od 15 godina. Zbog toga je Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku protiv njega pokrenulo istragu.

Sumnjiči ga se da je navedena  djela počinio  od rujna 2019. do 31. svibnja 2021., odnosno od studenog 2017. do veljače 2021.  na štetu sada 15- godišnjeg djeteta. Kao i uvijek u ovakvim situacijama, zbog zaštite žrtve nisu navedeni nikakvi detalji ni okolnosti događaja, pa nije poznato ni je li 34-godišnjak na bilo koji način povezan sa žrtvom koju je zlostavljao.

Nakon što je ispitan na tužiteljstvu doveden je pred suca istrage Županijskog suda u Dubrovniku koji mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije