Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMILE KAMERE
Povratak na članak

UZNEMIRUJUĆE Objavljene snimke američkih policajaca koji su nasmrt prebili crnog muškarca

Niti jedan od osam policajaca na snimci nije prestao s udarcima niti pomogao Nicholsu, u vidno lošem stanju, kada su ga ostavili naslonjenog na policijsko vozilo

Komentari 28

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
10:40 28.01.2023.

Nigdje ne piše da je u ovom slučaju 5 crni policajaca otpušteno i kazneno se terete za ubojstvo toga crnca.ovo ispiranje mozga je odvratno

VL
CE
CenzuriranUskoro
09:46 28.01.2023.

Što god se dogodilo ne bi bilo vijest da je u pitanju bijeli heteroseksualni muškarac. Postoji interna kontrola, postoji i pravosuđe, a postoji i nezakoniti pritisak na ta tijela.

VL
ZM
zmik
10:51 28.01.2023.

U cijelom članku nedostaje najvažniji podatak, svih pet policajaca koji su sudjelovali u tom incidentu su crnci. Da se radilo o bijelim policajcima to bi bilo naglašeno u naslovu.

VL
PO
poluvodič
10:22 28.01.2023.

Kad će ljudi shvatiti da će bježanje i odupiranje uhićenju dovesti do obveznog nasilja? Lik najprije pobjegao, pa se odupirao cijelo vrijeme. Ne kužim.

VL
Avatar miran.beri
miran.beri
11:06 28.01.2023.

Čuo sam da su crnci veći rasisti od bijelaca. I to ne jednom.

VL
Avatar El Indio
El Indio
10:26 28.01.2023.

Ne znam, znam za te nase koji su isli u USA, crnac radi sta hoce i kad mu seobratis sa visokim tonom odma si rasist

VL
IX
ixajot
13:14 28.01.2023.

ovo je bio "friendly fire" pa valjda ovoga puta ne bu klečanja diljem svijeta

VL
GI
gira
11:41 28.01.2023.

Tucker Carlson: Ovo je vrlo agresivna propagandna kampanja. Šta se krije iza ovog gnjusnog čina? Šta sprema duboka država? ... tipkam sa folijom na glavi.

VL
HR
hrza
12:37 28.01.2023.

Ko zna, možda je i zaslužio.

VL
LI
liliZG
11:29 28.01.2023.

čekaj čekaj čekaj,.. crni policajci prebili crnca... znači nema riječi o rasizmu.... čistit dokaz da tu nije niti bilo riječi o rasizmu niti prije već o načinu u školovanju policijskih snaga u americi... jer su očito svi isti... crni bijeli žuti zeleni... ne radi se o rasizmu ili ostalim --izmima, već o mentalnom sklopu policijskih službenika.

VL
LI
liliZG
11:37 28.01.2023.

u toj cijelo priči meni nije jedino jasno da medicinski tehničari punih pola sata od kada su došli na mjesto nisu učinili apsolutno ništaaaaa, ništaaaaa, ... kao da naša hitna dođe na mjesto događaja i pola sata broji muhe dok čovjek umire na podu..... njih treba još gore kazniti....ta dvojica su suspendirana isto, ... ali samo suspenzija za sada...

VL
HO
homofobic
09:10 29.01.2023.

Pregledao sam snimke sa prsnih kamera policajaca koji su bili u tom slucaju. Moje videnje je slijedece: Ganjali su ga radi "bezobzirne opasne voznje". Takovu optuzbu ako je dokazana redovito slijedi najmanje 18 mjeseci zatvora a moze biti i robija (duze od dvije godine). Zaustavili su ga tako da su mu dva auta preprecila put a treci ga je blokirao otraga. Prometni propisi su vrlo striktni i ako je vozio preko 20 milja preko dozvoljene brzine policajci ga MORAJU lisiti slobode - lisice na ruke iza leda i privesti ga sucu trenutno! Tu nema dozvoljene diskrecije policajca da ga optuzi za manji prekrsaj. Znaci zaustavili su ga s namjerom da ga vezu i vode u lokalni zatvor gdje ce sudac odrediti daljnje radnje. Pokusali su ga vezati. opirao se trojici policajaca. Cuje se da ga traze da dade ruke da mu stave lisice. Tada jos nema prekomjerne brutalnosti. Neuspjesno su upotrijebili elektro soker. U jednom trenutku se oteo i poceo bjezati. Dvojica su ga pocela loviti i kada su ga ulovili primjenili su silu da ga zadrze dok dodu drugi da im pomognu. Morate znati da policajac na duznosti ima na sebi oko 8-9kg opreme ma pojasu i ramenima. Za trcanje mu sigurno nisu bili zahvalni. Kada su ga uhvatili uspjesno su koristili elektro sok ali kriminalac (vise nema diskusije jer je opiranje hapsenju kriminalna radnja) je bio otporan na sokove te su primjenili i papar sprej.

VL
DU
Deleted user
13:04 28.01.2023.

Nevjerojatno na koji način gro komentatora pokušava zapravo opravdati ovaj postupak. Ono što se može vidjeti na snimci je postupanje jednako partijskoj policiji u nekoj diktaturi. Kako su ova petorica uopće postali policajci, je li tamo pozitivan kriterij da prije dobiješ uniformu što si veći id..t? Kod njih ima svakakve gamad po ulicama, normalan čovjek ni po danu ne ulazi u neke dijelove gradskih kvartova, u svim gradovima SAD a je tako. Samoubojstva, masovna ubojstva, u zadnje vrijeme gotovo svakodnevno. Bolesno društvo, kažu primjer demokracije.... Koji su oni primjer, pa Europa je 2 stoljeća po civiliziranosti ispred njih. Gamad po ulicama zahtjeva primjeren tretman, pa i policija vremenom podivlja. Međutim, za ovo nema opravdanja, ne možeš toliko pidivljati da izvlačiš ljude iz čista mira iz auta, skidaš ih s pločnika.... Sva petorica su za ustanovu zatvorenog tipa. Javno su ubili mladog čovjeka. Doživotni boravak na psihijatrijl je jedina primjerena kazna za ovo.

VL
HO
homofobic
08:02 29.01.2023.

Nekada je bilo da su policajci povikali: "Stop policija!" i svi bi stali. Ako netko nije poslusao onda se najprije pucalo u zrak prije nego bi se pucalo na bjezeceg potencijalnog kriminalca. Danas se na policijskim autima moze vidjeti priljepljene oznake: Municija je skupa i ne ocekuj pucanj upozorenja! Slusaj instrukcije pa ces prezivjeti!

VL
KN
Knindza
11:58 28.01.2023.

Nisu prosli vašu i švabsku školu da im pozajmite aušvic i jasenovac.....

VL
DU
Deleted user
09:53 28.01.2023.

Ajme!! pa svaki dan tamo ybistva dave crnce strava..Jeli to jedan od vida demokracije strava.Nema domaci Amerikanaca slabo se oglasava strava.Sta kaze Stractrak on tamo zivi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.