Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI SE MAJKA

Muškarac u Srbiji čistio stari zamrzivač pa pronašao tijelo bebe u vrećici

Ilustracija/Srbija policija
M.M./ATAImages/PIXSELL/Ilustracija
20.01.2023.
u 08:52

Na tijelu novorođenčeta nisu bili vidljivi znakovi nasilne smrti, no još nije utvrđeno koliko je dugo bilo u zamrzivaču

Muškarac Z. M. (62) obavijestio je sinoć policiju kako je u Zemunu u Srbiji pronašao zamrznuto tijelo bebe. Kako navodi Blic, tijelo bebe, koje je bilo u vrećici, pronašao je dok je čistio stari zamrzivač. Policijski su službenici odmah izašli na mjesto događaja. Navodno je riječ o novorođenčetu čije je tijelo bilo u plastičnoj vreći na dnu zamrzivača. 

Muškarac koji je pronašao tijelo navodi kako se tek doselio sa četvero djece te je samo htio očistiti stari zamrzivač. Kaže kako ne zna kako je tijelo bebe tamo dospjelo. Kurir piše kako su djeca s kojom živi stara između tri i 23 godine te kako njegova supruga ne živi s njima od svibnja prošle godine. 

Istraga je u tijeku te će po njezinu završetku biti poznato više detalja. Policija, naime, utvrđuje tko je majka bebe. Naložena je provedba obdukcije koja će utvrditi starost bebe, kao i način na koji je stradala. Na tijelu novorođenčeta nisu bili vidljivi znakovi nasilne smrti, no još nije utvrđeno koliko je dugo bilo u zamrzivaču. 

Ključne riječi

Komentara 1

GZ
Glas za hdz=glas za pupovca
09:25 20.01.2023.

Mogla bi i ona završiti na popisu tzv. jasenovačkih žrtava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije