Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sukob u zagrebu

Muškarac se autom namjerno zaletio u drugi u kojem su bili žena i dijete

Zagreb: Policija osigurava mjesto tučnjave između navijača Dinama i Legije u Dubravi
Matija Habljak/PIXSELL
12.02.2023.
u 12:29

Nakon verbalnog i tjelesnog sukoba s 58-godišnjakom, 49-godišnjak je osobnim automobilom marke Nissan novogradiških registarskih oznaka namjerno naletio na stražnji dio osobnog automobila marke Suzuki zagrebačkih registarskih oznaka

Zagrebačka policija izvijestila je kako je jučer, 11. veljače oko 18.15 sati, na Trešnjevci, u Ulici Roberta Frangeša Mihanovića, na parkiralištu, nakon verbalnog i tjelesnog sukoba s 58-godišnjakom, 49-godišnjak je osobnim automobilom marke Nissan novogradiških registarskih oznaka namjerno naletio na stražnji dio osobnog automobila marke Suzuki zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 58-godišnjak, a u kojem su se kao putnici nalazili 31-godišnjakinja i maloljetno dijete.

Ozlijeđenih osoba nije bilo, a naknadno je liječničku pomoć zatražio 49-godišnjak te mu je ona pružena u Kliničkoj bolnici Sestre Milosrdnice. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Komentara 4

DU
Deleted user
19:30 12.02.2023.

Osvetnik se zeznuo. Ja uvijek velim, zla se kloni a čini dobro, traži mir i idi za njim. Što je tim ljudima?

LI
liliZG
15:17 12.02.2023.

eto čitam kak se ovaj koji se namjerno zaletio u auto čovjeka sa ženom i djetetom , očekujem kako će mu taj čovjek morati plaiti odštetu što se ozljedio u svom agresivnom činu...

ME
medvedgrad
13:08 12.02.2023.

Problem je unutar ljudi. Nisu sretni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije