Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
s druge strane zakona

Uhićeni policajci koji su čuvali obitelj ubojice: 'Nama treba kompletna rekonstrukcija sigurnosnog sustava'

Karlovac: Privođenje
Kristina Štedul Fabac/Pixsell - Ilustracija
11.02.2023.
u 21:30

Četvorica policijskih službenika sumnjiče se da su od 29. siječnja do 6. veljače 2023., za vrijeme dok su u različitim svojstvima obavljali službene policijske zadaće, iskoristili svoj položaj i poduzimali radnje s ciljem otežavanja dokazivanja prema svjedoku u postupku koji se vodi pred nadležnim sudom. Uz to, dvojica od osumnjičenih policijskih službenika otkrila su identitet osobe kojoj je ugrožena sigurnost.

Komentara 11

BE
Berri
22:05 11.02.2023.

Ovo je primjera se može kad se hoće. Dakle, sustav je brzo prepoznao i uhitio one koji su radili nezakonito. Tako se trebalo postupiti i prema "Zambijcima", odmah reći da nisu upisani u registar posvojitelja, odmah putovnice i postupak stjecanja državljanstva staviti pod nadzor, a ne dva mjeseca provlačiti narativ kako su djeca hrvatski državljani. Djeca su hrvatski državljani samo po papiru, ali svaki papir, svaka odluka i konačno svaka presuda može se preispitati. Samo je pitanje ima li političke volje nešto što je dvojbeno preispitati ili ćemo zažmiriti na oba oka. Žao mi je što je nečija roditeljska želja otišla toliko daleko da je napravljena ogromna politička šteta i da nitko ne kaže - dosta.

Avatar Bill Carson
Bill Carson
21:53 11.02.2023.

U Hrvatskoj nema jednog većeg uhićenja ili ikakve pretrage stana da već novinari ne čekaju na ulaznim vratima. Kako oni to znaju ? Kako kriminalci znaju svaki korak DORHa i USKOKa ? U teoriji, može li se pokrenuti postupak, pokrenutii izvidi, protiv jednog jačeg HDZovca ili bogatuna, a da se ne mora pitati elitu iliti vrh partije smije li se otvoriti predmet ili se papiri drže u ladici za neku prikladnu priliku ako nekoga treba ucjenjivati ?

ZA
zagabria7
23:03 11.02.2023.

U ovoj državi ne treba vjerovati nikome jer nitko te ne štiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?