Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
biopark divlje vode

Muškarac s pajserom dočekao novinare Provjerenog na terenu: 'Smeća ste, vi ste teška smeća'

Zakapanje otpada usred bio parka Divlje vode
Foto: Provjereno
24.09.2020.
u 10:38

Novinarske su ekipe dolazile zbog optužbi da je u nekadašnjim ribnjacima zakopano 1000 kubika otpada, a to je navodno bio dogovor Drage Noršića i tvrtke Samoborka

Smeća ste, vi ste teška smeća! Popuši mi k***", dovikivao je muškarac ekipi Provjerenog koja je istraživala priču o zakapanju otpada usred bioparka Divlje vode na obroncima Žumberka. 

Drago Noršić prepriječio im je put i iz vozila izašao noseći metalnu šipku. Nastavio je i s uvredama te ih vrijeđao. 

Mjesec dana ranije nasrnuo je na opremu njihovih kolega iz Dnevnika Nove TV, a incident je tada prijavljen policiji. 

Novinarske su ekipe dolazile zbog optužbi da je u nekadašnjim ribnjacima bioparka Divlje vode zakopano 1000 kubika otpada te je to navodno bio dogovor Drage Noršića i tvrtke Samoborka. Tako je ustvrdio jedan od bivših zaposlenika tvrtke Miljenko Horvat, koji je cijeli slučaj prije pet godina prijavio inspekciji, a prije mjesec dana, kako kaže, svjedočio je iskopavanju samog smeća i dokumentirao ga.

"Ja sam znao da se otpad zatrpava u zadnja dva bazena. Znali su svi zaposlenici Samoborke! Pa, ta firma 15 godina zatrpava otpad u okolici Samobora", tvrdi Horvat i dodaje kako je, dok je radio za bivšeg poslodavca, šutio jer se bojao za posao.

Noršić, koji je na ekipu Provjerenog krenuo pajserom, tvrdi kako je i on prevaren jer je mislio da mu ribnjake zakopavaju zemljom, a ne otpadom.

Priča o bioparku Divlje vode emitirat će se večeras u Provjerenom na Novoj TV.

 

Ključne riječi

Komentara 24

AN
antiekstremist
10:45 24.09.2020.

Što kaže gradonačelnik ??

TA
Tackrla
11:33 24.09.2020.

Pajer je posudio od Krese Beljakka?

SP
Sparks18
10:56 24.09.2020.

Hebo vas pajser, koji je to jezik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije